SEGRE

DEPORTES

La Marxa Transisquella de l'Albagés es descentralitza

Per primera vegada surt del municipi per arribar fins al Cogul || Aquest any els beneficis es destinaran a l’associació Afanoc

La desena edició de la prova ciclista es va presentar ahir a la Diputació.

La desena edició de la prova ciclista es va presentar ahir a la Diputació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Marxa de BTT Transisquella 2016 surt enguany de l’Albagés, municipi pel qual ha discorregut les nou edicions anteriors, i s’obre per arribar fins al Cogul, que per primera vegada formarà part d’un recorregut exigent i només apte per als més avesats al món de la bicicleta de muntanya.

“Des de sempre la nostra filosofia ha estat primar la qualitat abans que la quantitat, per això comptarem amb corredors de molt nivell, ja que el traçat serà també molt exigent”, va explicar ahir Albert Donés, membre de l’organització, durant la presentació de la prova, que comptarà amb la presència de diversos campions d’Espanya, entre els quals Sandra Santaña.

La desena edició mantindrà els dos recorreguts de sempre, un de 32 quilòmetres i 700 metres de desnivell positiu, i un altre de 45 i 1.000 metres de desnivell, que arribarà per primera vegada fins al límit de la presa de l’Albagés. El Club Ciclista Ateneu Garriguenc, que confia a arribar als 250 ciclistes, que és el límit fixat d’inscripció, mantindrà un any més el caràcter solidari. Aquesta vegada destinarà tots els beneficis de la prova a l’Associació de Famílies de Nens amb Càncer (Afanoc).

L’any passat va destinar 2.400 euros a la Fundació Josep Carreras. Una altra de les novetats és que el Cogul regalarà dos entrades a cada participant per al centre d’interpretació de pintures rupestres.

tracking