SEGRE

TENIS DOPATGE

El TAS rebaixa a 15 mesos la sanció de Xaràpova , que podrà tornar a l’abril

El secretari general del TAS, Matthieu Reeb, anuncia la decisió.

El secretari general del TAS, Matthieu Reeb, anuncia la decisió.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal d’Arbitratge de l’Esport (TAS) va anunciar ahir la reducció a 15 mesos de la sanció de dos anys imposada a la tenista russa Maria Xaràpova per haver donat positiu per meldoni el mes de gener passat, al no considerar-la culpable plenament del consum d’un medicament que havia entrat en la llista prohibida de l’Agència Mundial Antidopatge l’1 de gener del 2016.

L’ex número 1 del món va ser suspesa el passat 8 de juny durant dos anys per la Federació Internacional de Tenis (ITF) per aquest positiu produït el passat 26 de gener en un control realitzat a l’Obert d’Austràlia. La cinc vegades campiona d’un Grand Slam havia d’estar suspesa en principi fins al 2018, però ara podrà tornar a competir a partir del 26 d’abril del 2017.

Maria Xaràpova va dir, després de conèixer la decisió del Tribunal d’Arbitratge Esportiu, que és “un dels dies més feliços” de la seua carrera. “He passat d’un dels dies més durs de la meua carrera el març passat quan vaig conèixer la sanció a un dels més feliços quan he sabut que puc tornar al tenis a l’abril”, va dir a la seua pàgina de Facebook. La tenista russa va assegurar que el tenis és la seua “passió” i que està “comptant els dies” per tornar a competir en un torneig.

tracking