SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

La Marxa de Ponent aspira a doblar la participació

Manté el caràcter solidari i fixa com a límit el miler d’inscrits

Un moment de la presentació de la carrera ahir a la Diputació.

Un moment de la presentació de la carrera ahir a la Diputació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Marxa Solidària del Pla de Ponent arriba aquest diumenge a la segona edició amb l’objectiu de doblar la participació de l’any passat, que va ser de 350 persones, i convertir-se en una festa saludable per celebrar el cinquantè aniversari del Centre Sant Joan de Déu d’Almacelles, organitzador de l’esdeveniment amb el Centre Excursionista de Lleida. La marxa, que no és competitiva i està inclosa en el circuit de marxes saludables de Ponent Marxa.cat, comptarà amb tres distàncies, en funció del punt de sortida que es triï, i totes s’aniran enllaçant per arribar al mateix centre de Sant Joan de Déu.

D’aquesta manera, el circuit Hospitalitat, amb sortida des del pavelló Onze de Setembre, tindrà un recorregut total de trenta quilòmetres; mentre que els que escullin el traçat Fraternitat, amb sortida des del Parc del Graó d’Alpicat, en recorreran vint. La distància més curta, batejada amb el nom de Solidaritat, sortirà des del nucli de Raïmat.

La inscripció, que actualment ja supera els 200 participants, es tancarà quan s’arribi al miler, que és la xifra límit que ha fixat l’organització. Els preus varien segons el circuit: 12 euros el de 30 quilòmetres, 10 el de 20 km i 8 per al circuit de 10 km, i els nens d’entre 12 i 16 anys comptaran amb una inscripció única de 6 euros. La marxa manté el vessant solidari i tots els beneficis seran destinats a un projecte de cooperació amb l’hospital psiquiàtric San Juan de Dios de Cochabamba, a Bolívia.

tracking