SEGRE

COMPETICIÓ ESPORT DE BASE

El futur del tenis, a Lleida

El CT Urgell és una de les 16 seus que integren el circuit Sub-16 de l’Open Mutua Madrid || La competició s’implica en la lluita contra el ‘bullying’

El torneig, el dia de la presentació, lluita contra el ‘bullying’.

El torneig, el dia de la presentació, lluita contra el ‘bullying’.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les promeses més fermes del tenis espanyol jugaran a Lleida del 21 al 23 d’aquest mes. El Club Tennis Urgell acollirà per primera vegada en aquestes dates un dels tornejos que integren el Mutua Madrid Open Sub-16, el viver d’un dels circuits més destacats del calendari estatal. Està reservat als tenistes joves i celebra la seua quarta edició, en la qual Lleida s’estrena com una de les 16 seus. El circuit, a la presentació del qual hi va haver el director del Mutua Madrid Open, Manolo Santana, s’implica també en la campanya de lluita contra el bullying, que promouen la Fundación Mutua Madrileña, la Fundació Anar i el CSD.

Els guanyadors dels tornejos que se celebren a les 16 seus d’aquest circuit Sub-16 tindran com a premi participar en la fase final, que es disputarà el maig del 2017 a Madrid, coincidint amb l’Open Sènior. Cadascun dels campions anirà amb les despeses pagades a la final, juntament amb un acompanyant i se’ls facilitaran entrades per veure el torneig que es disputa a la Caja Mágica de la capital espanyola de l’1 al 14 de maig del 2017.

El circuit va arrancar aquest cap de setmana a Santander i abans de recalar a les instal·lacions del CT Urgell, del 21 al 23 d’aquest mes, passarà per Madrid i la Corunya. El de Lleida és el quart torneig del circuit.

La competició seguirà a Valladolid, Bilbao, Múrcia, Xàbia i Gran Canària, última cita de 2016, on es jugarà a partir del 18 de desembre.

Ja al 2017, la competició encararà la recta final amb els tornejos de Mallorca, Almeria, València, Saragossa, Sevilla, Barcelona i novament Madrid, on es tanca la competició del 24 al 26 de març.

Després de les tres primeres edicions, el torneig s’ha convertit ja en una referència, i entre totes les ciutats la participació és de més de 500 tenistes.

El torneig, el dia de la presentació, lluita contra el ‘bullying’.

El torneig, el dia de la presentació, lluita contra el ‘bullying’.

tracking