SEGRE

PATINATGE COMPETICIÓ

Gimeno, quarta en l’inici del Mundial

Dominen tres italianes abans del programa llarg de demà

Mònica Gimeno i la seua entrenadora Laia Fuentes.

Mònica Gimeno i la seua entrenadora Laia Fuentes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La patinadora del Club Patí Mollerussa Pla d’Urgell, Mònica Gimeno, va començar fora de les medalles, de forma provisional, la seua participació en el Campionat del Món de Novara (Itàlia) a l’aconseguir ahir al programa curt la quarta posició. Ara, Mònica haurà de remuntar demà divendres al programa llarg si vol almenys repetir el bronze de l’any passat a Cali. Té al davant tres italianes, el país de les quals és tota una potència mundial en aquest esport, copant les places del podi.

La doble campiona d’Europa, de 29 anys, va tenir una gran actuació que va ser elogiada unànimement, però a diferència del recent Europeu de Mollerussa, aquesta vegada va cometre algun error que li va restar punts de cara a la classificació.

La patinadora del Mollerussa intentarà repetir medalla després del bronze de Colòmbia el 2015

La primera classificada en aquest programa curt va ser la italiana Silvia Nemesio (plata a Cali 2015), seguida de la seua compatriota Debora Sbei, mentre que la tercera plaça era per a una altra patinadora azzurra, Letizia Ghiroldi. L’espanyola Aida Vieites figura en desè lloc provisionalment. En categoria masculina, el català Pere Marsinyach va aconseguir la tercera plaça provisional després de realitzar un bon programa curt. Molt de prop el segueix Sergio Canales que, després del seu exercici, va finalitzar en quart lloc. Finalment, Llorenç Álvarez va acabar al 9è lloc. A partir de demà a les 15.15 engegarà el programa llarg femení, mentre que el masculí es disputarà a partir de les 16.30. Tots dos exercicis es podran seguir en directe per FIRS-TV. Cal recordar que Mònica Gimeno va decidir tornar a entrenar-se l’octubre del 2014 després de dos anys retirada. Nascuda a Vic, va començar a patinar als 6 anys i ha estat 9 vegades campiona d’Espanya sobre rodes (els últims dos el 2015 i el 2016), una llarga i exitosa carrera de la qual va arribar a coronar-se campiona d’Europa el 2006 quan va vèncer la italiana Tanja Romano, un mite d’aquest esport. Després d’aquest primer títol europeu en va sumar dos més el 2015 i el 2016.

Mònica Gimeno i la seua entrenadora Laia Fuentes.

Mònica Gimeno i la seua entrenadora Laia Fuentes.

tracking