SEGRE

LLEIDA SEGONA DIVISIÓ B

Siviero: “Ens hem d'adaptar als temps”

Siviero diu que els futbolistes xinesos “tenen moltes ganes d’aprendre”

Siviero, entre Cristian Gómez i Valiente, en la donació de sang.

Siviero, entre Cristian Gómez i Valiente, en la donació de sang.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’entrenador del Lleida Esportiu, Gustavo Siviero, no va descartar ahir que en un futur proper puguin veure’s futbolistes xinesos jugant al primer equip i va considerar conseqüència dels “nous temps” l’entrada de capital estranger dins dels clubs de futbol. “Pots ser un romàntic del futbol, però els temps avui dia són uns altres. A mi em van criar d’una manera amb la qual jo no puc criar els meus de la mateixa forma. Els temps canvien i cal adaptar-se. Solucionar problemes actuals amb criteris de fa trenta anys és impossible.”

Sobre l’arribada de jugadors xinesos al Lleida, com contempla l’acord amb l’empresa Bo Yang Investment, que patrocinarà el club durant els propers quatre anys, va explicar que ell també decidirà, en el seu moment, si estan preparats per jugar al primer equip. “Els acords han de respectar-se i del que es tracta és d’aconseguir el millor per a tothom”, va explicar. Siviero va afegir que un dels seus ajudants, el preparador físic Daniel Tremonti, té experiència en el tracte amb futbolistes d’aquest país. “Va treballar tres anys aquest mercat i són futbolistes molt professionals que tenen moltes ganes d’adaptar-se”.

Sobre els canvis que representa l’arribada de capital estranger va incidir que “des que es van crear les SAD, tots els clubs s’exposen a això. Tot té els seus pros i els seus contres. Per protegir l’esport va caldre fer aquest pas i si bé els clubs poden deixar de ser sobirans, igual gràcies a aquestes entrades de capital encara continuen. Potser sense aquests ajuts ja no hi hauria clubs”.

La plantilla sortirà avui al migdia cap a Alacant, on demà a les 20.00 el Lleida s’enfrontarà amb l’Hèrcules. El tècnic argentí del Lleida va admetre que Toño Vázquez i Andriu són els que tenen més números per jugar a l’eix de la defensa, ja que Turu Flores està sancionat per l’expulsió de diumenge, i Max Llovera juga amb la selecció absoluta d’Andorra el partit de classificació per al Mundial davant de l’actual campiona d’Europa, el Portugal de Cristiano Ronaldo.

Per a aquest partit és també baixa Mia Guasch i pràcticament descartat Indiano, encara que podria disposar de Casares, que ja es troba recuperat de la seua lesió.

tracking