SEGRE

POLIESPORTIU ?BON ROTLLO? EN L?ESPORT

‘Joc Net’ des de la base

Paeria, Generalitat, Diputació i consell del Segrià impulsen una campanya de bon comportament || Tríptics i actes als col·legis

Montse Parra i Joan Segura, ahir durant la presentació de la nova campanya.

Montse Parra i Joan Segura, ahir durant la presentació de la nova campanya.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Impulsar el bon comportament tant als terrenys de joc com a les grades és l’objectiu de la nova campanya Bon Rotllo/Joc Net, que impulsen conjuntament l’ajuntament de Lleida, la Diputació, la Generalitat i el Consell Esportiu del Segrià. “És una campanya que no només va dirigida als nens i als que practiquen esport, també és per a tots els usuaris d’instal·lacions esportives, pares, mares, entrenadors i directius”, va explicar ahir la regidora d’Esports de la Paeria, Montse Parra, que va presentar la campanya al costat de Joan Segura, representant territorial d’Esports a Lleida.

“Els nens han de divertir-se i formar-se i l’aspecte competitiu ha de saber entendre’s”, va afegir. “S’ha de saber guanyar i perdre i respectar els altres.” Segura, per la seua banda, va denunciar que “els pares que són a les grades i insulten” no són un bon exemple per als seus fills i va incidir en la importància d’impulsar “els valors positius que té la pràctica de l’esport”. També va agrair la iniciativa a l’Handbol Pardinyes. “Ha estat una idea seua que han volgut compartir amb les institucions”, va afegir.

Per començar es repartiran 5.000 tríptics en instal·lacions esportives de la ciutat i centres educatius, amb els bons hàbits que s’han de seguir, encara que la campanya es complementarà amb diverses activitats, com “anar als col·legis perquè els nens ho treballin”.

tracking