HOQUEI CAMPIONAT D?EUROPA SUB-17

L’Infantil de l’ICG Software debuta a l’Eurohoquei golejant el Bassano

El lleidatà Dani Alsina, en una acció del partit d’ahir.

L’equip Infantil de l’ICG Software Lleida va debutar ahir a l’Eurohoquei Cup de Blanes amb una golejada sobre el Bassano d’Itàlia, rival al qual els pupils de Marc Soler van endossar un contundent 8-1. Els lleidatans, que es van classificar per a aquest Europeu sub-17 gràcies a la condició de subcampions d’Espanya, van remuntar el gol inicial de Guido Sgaria per retirar-se al descans amb un clar 4-1.

Tres gols consecutius de Sergi Folguera i un de Pol Besoli van permetre als joves del Llista marxar als vestidors amb un avantatge tranquil·litzador per poder encarar la segona meitat.

A la represa, Pol Mestres va firmar el 5-1 (32’) i el triomf es va completar en els minuts finals. Quan en faltaven quatre per al final, el mateix Pol Mestres va anotar dos gols més en el mateix minut i, a falta de 12 segons, Jordi Badia va firmar el 8-1 definitiu, per arredonir la victoriosa estrena en la competició.

El Llista, primer equip lleidatà masculí de base que disputa un torneig internacional oficial, es juga avui lluitar per les medalles amb un doble compromís. El partit més difícil el tindrà a les 11.30 hores, quan s’ enfrontarà amb el campió de Portugal, el Benfica. A la tarda, a les 19.45 hores ho farà davant del Herne Bay United, el campió anglès.