SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

La Cursa de l’aeroport dóna 150 € al batre el seu rècord

La quarta edició es disputa el dia 12 i el temps està fixat en 31’13” en homes i 37’38” en dones || 250 atletes, límit de participació

L’aeroport d’Alguaire es transformarà en una pista atlètica.

L’aeroport d’Alguaire es transformarà en una pista atlètica.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’aeroport d’Alguaire es convertirà dimecres vinent, 12 d’octubre, per quart any consecutiu, en una improvisada pista d’atletisme, ja que en el seu perímetre es disputarà la IV Cursa Aeroport d’Alguaire, puntuable per a la Lliga Ponent. La novetat d’enguany, que suposa tot un al·licient, és que hi ha un premi de 150 euros per a l’atleta que superi el rècord d’aquesta prova de deu quilòmetres, en 31’13” en la categoria masculina i en 37’38” en la femenina.

La cursa es disputarà sobre un recorregut totalment d’asfalt i al llarg de la jornada, concebuda com una gran festa atlètica, també s’inclouran proves infantils. La sortida tindrà lloc a les 10.00 hores des del pàrquing de l’aeroport, i per la seua banda les carreres infantils començaran a partir de les 12.00 hores.

Les inscripcions es tancaran quan s’arribi als 250 participants o bé dimarts dia 11 a les 12.00 hores.

També s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa sempre que no s’esgotin totes les places en línia. A més, a tots els inscrits se’ls farà un descompte de dos euros quan s’apunti a la Rodi Mitja Marató de Lleida del dia 20 de novembre.

La prova l’organitza l’ajuntament d’Alguaire, l’aeroport i l’Associació Esportiva Ekke, sobre una idea original que va partir de l’atleta d’aquesta localitat Angelina Miró.

tracking