SEGRE

PATINATGE COMPETICIÓ

Bronze mundial de Gimeno

La patinadora del CP Mollerussa repeteix a Itàlia el podi que va aconseguir l’any passat a Colòmbia || Va remuntar des del quart lloc entre el domini italià

Mònica i la seua entrenadora Laia Fuentes posen amb la medalla.

Mònica i la seua entrenadora Laia Fuentes posen amb la medalla.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La patinadora del Club Patí Mollerussa Pla d’Urgell Mònica Gimeno, vigent campiona d’Europa, es va penjar ahir la medalla de bronze en el Campionat del Món de patinatge artístic sobre rodes que se celebra a Novara (Itàlia). D’aquesta manera, la patinadora de Vic resident a Lleida reedita el bronze que va aconseguir en el Mundial de l’any passat, que es va disputar a Colòmbia, igual que recentment va revalidar l’or europeu del 2015.

Amb una fantàstica actuació ahir en el programa llarg, Gimeno va poder remuntar del quart lloc provisional que ocupava després del programa curt i pujar al tercer calaix d’un podi completat per les italianes Silvia Nemesio i Debora Sbei, or i plata respectivament. Mònica hauria d’haver estat fins i tot segona, però els jutges van escombrar cap a casa al disputar-se la competició a Itàlia al marge que les transalpines són dominadores d’aquest esport.

Amb aquesta nova medalla, Mònica Gimeno completa un nou any brillant com ja ho va ser per a ella el 2015, ja que ha calcat els resultats: bronze en el Mundial, or en l’Europeu i campiona d’Espanya, títol aquest que ja ha conquerit en nou ocasions. Val a recordar que va tornar als entrenaments l’octubre del 2014 i a la competició l’any passat després de dos d’estar retirada.

S’ha de destacar també la fantàstica remuntada que va protagonitzar la gallega Aida Vieites, que va passar de la desena a la cinquena plaça després d’un gran programa llarg.

Pel que fa a la categoria masculina, Sergio Canales i Pere Marsinyach es van quedar a les portes del podi a l’acabar a la quarta i cinquena places, respectivament, darrere d’un podi enterament italià format per Luca Lucaroni, or; Alessandro Amadesi, plata; i Andrea Girotto, bronze.

En parelles, finalment, els germans Javier i Nerea Wis van posar fi a la seua carrera esportiva amb una setena plaça en una modalitat en la qual també els italians van copar el podi.

tracking