SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Primera prova de foc

L’Hèrcules, un dels candidats a l’ascens, posa avui a prova la recuperació del Lleida, que ha encadenat dos victòries (20.00) || L’equip encara no ha pogut mantenir la porta a zero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida afronta avui la primera prova de foc de la temporada, amb la qual mesurarà la seua recuperació a la Lliga. Visita l’Hèrcules (20.00/Esport3) en el seu millor moment de la temporada, ja que arriba al Rico Pérez havent encadenat dos victòries. Un rival que té per objectiu l’ascens a Segona A i que, malgrat que ha jugat un partit més que el Lleida, només té dos punts més en la classificació. Una tercera victòria dels de Gustavo Siviero li permetria fer un gran salt de qualitat, superar els alacantins a la taula i fer un gran pas cap al que de nou és l’objectiu de la temporada, repetir el play-off.

El Lleida, després d’un inici de Lliga complicat, en el qual no va poder jugar al Camp d’Esports a causa de les obres de renovació de la gespa, només va sumar dos punts en els quatre primers partits (dos empats). La nova gespa ha tingut un efecte talismà i ha guanyat els dos encontres que ha jugat al seu estadi, davant de l’Hospitalet i l’Atlètic Saguntí, en tots dos casos per 2-1.

El Lleida ha encaixat almenys un gol en cada partit, una cosa que no passava des de la 2009-10

Gustavo Siviero admetia en la compareixença de dijous que “per descomptat que ens fa il·lusió encadenar la tercera victòria, però encara més jugar un bon partit i fer-ho en un camp històric i davant d’un rival de prestigi”, malgrat que va avisar que “és un camp complicat i l’Hèrcules ho està fent molt bé. És un bon examen, però considero que estem en bona forma”, va valorar.

Va admetre que el matx d’avui servirà “per saber si estem en condicions de competir contra els millors del grup i ficar-nos allà, en la lluita pels llocs de dalt”. Va afegir que no creu que l’Hèrcules tingui més pressió per la possibilitat de veure’s depassat a la taula pel Lleida, si és capaç de guanyar. “Sempre tens pressió quan jugues a casa. Estem motivats davant d’aquest repte, sabent que hem de treballar molt i farem les coses molt bé.”

Un altre objectiu és mantenir la porta a zero, una cosa que no ha aconseguit encara en els sis partits de Lliga jugats. Siviero no pot compar amb la parella de centrals titular: Turu Flores està sancionat i Max Llovera, convocat amb Andorra.

Una dècada sense guanyar al Rico Pérez d’AlacantEl Rico Pérez d’Alacant no és un estadi que sigui propici al Lleida, ni en l’actual etapa, en la qual encara no hi ha guanyat, ni quan competia com a UE Lleida, segons informa Oriol Jové. De fet, l’última victòria blava al camp de l’Hèrcules es remunta a la temporada 2003-04, quan es va imposar per 0-1 amb un gol de Rubén. Aquella temporada va finalitzar amb l’ascens del Lleida a la Segona divisió A. Després d’aquesta victòria, l’altra va arribar en la 1998-99, amb l’equip a Segona A, quan el Lleida va vèncer 0-3 amb gols de Tamudo i Josemi, aquest per partida doble.

tracking