SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

Uns 900 atletes a la XXIX Mitja Marató de Mollerussa

Premi de 500 € per a qui bati el rècord

Un moment de la presentació de la prova, ahir a Mollerussa.

Un moment de la presentació de la prova, ahir a Mollerussa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Mitja Marató de Mollerussa, que celebrarà la 29a edició el proper dia 16, espera comptar amb la participació d’uns 900 atletes, 600 dels quals disputaran la prova reina, els poc més de 21 quilòmetres, mentre que els altres 300 competiran en la dels cinc quilòmetres.

L’organització de la prova manté l’objectiu d’estimular la participació, per la qual cosa es donarà un premi especial de 500 euros als corredors que batin el rècord de la prova, establert en 1:05:14 (1992) en la categoria masculina i en 1:15:42 (2007) en la femenina.

Així ho van explicar ahir, durant la presentació de la prova, l’alcalde de Mollesussa, Marc Solsona, i el president de l’Associació Atlètica Xafatolls, Juli Niubó, organitzadors d’aquesta clàssica cita. També van assistir a la presentació el regidor d’Esports, Bernat Díaz; el coordinador de la regidoria d’Esports, Jordi Aymerich; i el guanyador de la passada edició, Ricard Pastó.

La Mitja Marató, que també discorrerà pel terme municipal de Golmés, comptarà amb un total de tretze quilòmetres de recorregut urbà. La sortida es farà a les 10.00 hores i és puntuable per a la Lliga Ponent.

tracking