VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ

El CECELL perd en el ‘tie-break’

Van plantar cara a un dels favorits

Una jugadora del CECELL intenta tornar la pilota durant el partit d’ahir.

El CECELL va començar ahir una nova temporada a la Primera divisió, la tercera categoria del voleibol femení, amb una derrota (2-3) agredolça a casa davant del Sant Cugat. D’una banda, les lleidatanes van poder guanyar dos sets a un dels equips més potents del campionat, però de l’altra van acabar perdent un partit que tenien molt a prop de guanyar.

El matx va estar marcat per una igualtat màxima, que va fer que es necessitessin cinc sets i pràcticament dos hores de joc per decidir el guanyador. La primera mànega va ser per al Sant Cugat, que es va imposar al CECELL per un estret marge (21-25). Tanmateix, les lleidatanes van reaccionar ràpidament i van capgirar el marcador en els següents sets. El segon se’l van emportar 25-19 i el tercer, 25-18. No obstant, les visitants no es van rendir i van aconseguir forçar el tie-break, adjudicant-se el quart parcial 17-25. Ja en el cinquè set, el CECELL va començar millor i va arribar a posar-se 11-4 a dalt al marcador, però el cansament va passar factura a les blaves, amb diverses jugadores amb molèsties físiques, que es van col·lapsar en atac i van propiciar la reacció del Sant Cugat. Les barcelonines van ser molt més efectives en el tram final i van aconseguir un parcial de 3-11 que els va portar a la victòria final (14-16).

Malgrat el bon joc, les lleidatanes no van poder debutar amb victòria, però ja miren al pròxim partit, que jugaran diumenge vinent (12.30 hores) fora de casa, a la pista del Sabadell.