SEGRE

FUTBOL MUNDIAL RÚSSIA 2018

La selecció espanyola busca avui a Albània tres punts vitals

Julen Lopetegui, ahir en roda de premsa.

Julen Lopetegui, ahir en roda de premsa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola buscarà tres punts vitals avui (20.45/La1) amb la visita a l’emergent Albània, líder del Grup G de la fase de classificació per al Mundial de Rússia del 2018 i davant de la qual està gairebé obligada a recuperar els dos punts perduts a l’últim moment davant d’Itàlia.

El combinat de Julen Lopetegui va estar a prop de treure un més que valuós triomf a Torí davant de la tetracampiona del món que, sense ser definitiu, sí que li hauria donat un bon avantatge en el camí cap a la Copa del Món d’aquí a dos anys.

Tanmateix, els minuts finals van tacar el fins llavors bon partit de la Roja i el gol de penal de De Rossi el va deixar amb un punt, positiu, però que podria haver sigut millor.

Espanya podria alinear aquesta nit De Gea; Nacho, Ramos, Piqué, Carvajal; Busquets, Iniesta, Koke, Nolito, Silva i Morata. En la jornada d’ahir, Lewandowski va mostrar el seu olfacte golejador amb Polònia i va aconseguir un triplet per guanyar Dinamarca 3-2, mentre que Alemanya i Anglaterra van complir després de guanyar 3-0 la República Txeca i 2-0 Malta, respectivament.

D’altra banda, el col·legiat lleidatà Xavier Estrada Fernández dirigirà demà dilluns el Bòsnia-Xipre.

tracking