SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ FEMENINA

Passeig del Villart Logístic

El Balaguer va derrotar amb contundència el Valladolid (1-4) i ha guanyat els dos primers partits || Només Anna Biscarri va cedir el seu punt contra les castellanes

Tingting Wang, a la imatge, va guanyar els dos individuals que va jugar i també en dobles.

Tingting Wang, a la imatge, va guanyar els dos individuals que va jugar i també en dobles.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Balaguer Villart Logístic, el vigent campió de la Superdivisió femenina, vol repetir l’èxit aconseguit la temporada passada i ha començat el campionat de la millor forma possible, amb dos victòries en les dos primeres jornades, aconseguides a més amb un resultat clar, cedint tan sols un punt en cada un dels partits. Després de superar la primera jornada el Santa Eulària per 4-1, les de la Noguera van derrotar ahir per idèntic resultat (1-4) el Valladolid a domicili.

El Balaguer no va tenir cap problema per resoldre el seu compromís davant del Valladolid, un dels candidats al descens de categoria, i va deixar patent la seua superioritat ja des del primer punt, on Tingting Wang va derrotar en tres clars sets María Ramírez (11-4, 11-3 i 11-4).

Les lleidatanes han començat la temporada amb dos victòries en els dos primers partits

L’encarregada de sumar el segon punt va ser Yanlan Li, que després d’emportar-se el primer set va perdre de forma sorprenent en el segon, però va acabar vencent els dos següents davant d’Ausra Stirbyte (11-6, 1-11, 11-3 i 11-4). La lleidatana Anna Biscarri, ahir segona jugadora en l’alineació per provar de derrotar la tercera palista del Valladolid, va ser l’única a cedir el seu punt. Biscarri, favorita sobre el paper, va guanyar el primer parcial de forma ajustada, però va perdre els tres següents (12-10, 5-11, 12-14 i 5-11) davant de Marta González. Al partit de dobles, les lleidatanes es van tornar a imposar amb facilitat. La dupla formada per Tingting Wang i Yanlan Li no va donar opció a les locals i va resoldre el duel en sets consecutius (11-4, 11-8 i 11-3), així com en el cinquè punt, on Tingting Wang va superar amb claredat Ausra Stirbyte (11-4, 11-8 i 11-3). Amb aquest resultat, el Balaguer Villart Logístic seguirà al capdavant de la classificació de la Superdivisió femenina, amb dos victòries i cap derrota i vuit punts a favor per només dos en contra.

El proper partit de les de la Noguera serà dissabte vinent (17.00 hores) a casa davant del Linares, un rival que es preveu més difícil que no pas va ser el Valladolid.

tracking