SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Per ser el millor, ha de respectar els rivals”

El bolivià que va obrir el cap a Neymar carrega després durament contra ell

Neymar fa un gest durant el partit de dijous passat davant de Bolívia.

Neymar fa un gest durant el partit de dijous passat davant de Bolívia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Yasmani Duk, el jugador bolivià que va clavar un brutal cop de colze a Neymar pel qual el brasiler va acabar sagnant del cap, es va destapar amb unes polèmiques declaracions després del partit, atacant durament el davanter del FC Barcelona. “Neymar venia sobrant a tots en el partit, però la meua intenció només era tallar una jugada, com s’ha de fer en el futbol. Tothom sap que aquest esport és així, a mi em van trencar el nas i no vaig dir res”, va assegurar el davanter del New York Cosmos.

I va llançar la pulla definitiva: “Per ser el millor jugador del món, Neymar ha de deixar de ser canchero i respectar els seus rivals”, va dir Duk, de 28 anys i anomenat el Toro, que té antecedents en aquest tipus d’accions. Jugant amb el seu anterior equip, l’Sport Boys bolivià, va ser suspès un any per haver agredit un àrbitre.

Després d’estar sancionat i no poder jugar davant de Veneçuela, el brasiler tornarà demà a Barcelona

Duk va assegurar, no obstant, no haver volgut fer mal al seu rival: “El futbol és de contacte, vaig a provar de treure-li la pilota perquè vinc llegint la jugada, ell volia fer-me un túnel i llavors vaig obrir el braç. No em vaig adonar del cop de colze, mai he estat malintencionat, però llastimosament es va donar així.”

Neymar tornarà a Barcelona demà dilluns per incorporar-se als entrenaments del Barça a l’estar sancionat i no poder jugar amb la selecció davant de Veneçuela. Després d’uns dies de descans, Luis Enrique ha citat els seus jugadors demà dilluns a la tarda (18.00 hores) per preparar ja el partit davant del Deportivo de la Corunya de dissabte vinent, dia 15.

tracking