BÀSQUET ACB

Debut exitós de Bartzokas al Palau

Va derrotar el Baskonia a la pròrroga

Brad Oleson porta la pilota davant de la pressió de Jaka Blazic.

El Barça de Georgios Bartzokas va debutar al Palau Blaugrana amb una victòria treballada davant d’un exigent Baskonia (98-92), en un partit amb moltes alternatives que es va decidir a la pròrroga.

Els blaugranes van aconseguir finalitzar amb avantatge (23-20) un primer quart ple d’alternatives en el qual Doellman va agafar les regnes amb 11 punts. La sortida de Rice, ja recuperat, i Navarro va suposar un problema per als de Sito Alonso, que no van ser capaços de frenar l’amenaça exterior culer. Amb un desavantatge de fins a 14 punts (41-27, min. 15), el Baskonia va reaccionar amb Larkin als comandaments i Voigtmann encertant des de la línia de triple, per tornar a ajustar el matx (53-47 al descans).

La segona meitat va començar amb un ritme més baix. Tanmateix, aviat va tornar a prendre el mateix rumb. El Barcelona dominava la pintura i el rebot, amb bons percentatges de Tomic i Doellman, i tornava a guanyar una diferència (70-60, min. 28) que no va saber mantenir. Un parcial de 2-13 entre el final del tercer quart i l’inici del quart va posar al davant el Baskonia.

Amb el xoc igualat en els instants finals, Doellman va estirar, una vegada més, els blaugranes, abans que Hanga tingués a les mans el signe del duel. L’hongarès va tenir dos tirs lliures a falta de quatre segons, però va fer únicament el primer i va enviar el partit a la pròrroga (84-84). En l’afegit, els de Bartzokas van saber mantenir la calma en els moments calents i es van beneficiar de la precipitació basca per guanyar.