EL MILLOREL PITJOR

Empat agònic

L’Alpicat va aconseguir el gol de l’empat en l’últim sospir, després que Asier hagués avançat el Balaguer de penal || Els de la Noguera perden l’opció de col·locar-se líders en solitari, mentre que els del Segrià sumen un punt que els reforça la moral

Un jugador de l’Alpicat prova la centrada.

El derbi entre Balaguer i Alpicat va acabar amb taules al marcador (1-1) i repartiment de punts entre els dos equips al final dels 90 minuts de joc i el temps afegit.

El tècnic local va deixar a la banqueta el capità Isaac i va jugar amb un centre del camp nou i molt ofensiu, però que no va donar fruits, ja que, malgrat tenir la pilota, el Balaguer no va aconseguir crear perill davant del marc de Crisos. Al primer temps, l’Alpicat va sortir a defensar-se i ho va aconseguir, ja que el porter no va patir en cap moment. Ho van intentar Asier i Adrià en atac, però no van aconseguir cap jugada digna d’inaugurar l’electrònic abans del descans.

A la represa, els locals van reorganitzar les línies amb la sortida de Galceran i Isaac al camp per Genís i Massana, que no havien estat gaire encertats. El Balaguer arribava amb més profunditat, encara que els visitants intentaven sorprendre amb tímids contraatacs. Al minut 70 arribaria la primera oportunitat clara del Balaguer després d’una passada de Mikel a Adrià, i aquest, sol a l’àrea, va anar perdent angle i va acabar rematant fora. En els minuts de més fluïdesa dels locals, va arribar la jugada polèmica, quan l’àrbitre va assenyalar pena màxima per unes mans a l’àrea. Els visitants van protestar molt, ja que el jugador es trobava d’esquena a la pilota. Asier va transformar el penal i va avançar els locals (1-0). Galceran va poder sentenciar al 79 amb un tret que va sortir fora per molt poc, però quan semblava que el resultat ja no canviaria l’Alpicat va tenir la seua gran oportunitat en un xut de Kelly que Alfred va poder desviar a córner amb la punta dels dits. A la sortida del córner, Rubén Pérez va encertar en la rematada i va empatar a l’últim minut. Una gerra d’aigua freda per als locals, que van pecar de relaxació després del gol i van deixar escapar els dos primers punts a casa.

Amb aquest empat, el Balaguer perd l’oportunitat de tornar a ser líder en solitari, ja que el Vilanova va deixar escapar els tres punts a casa contra el Vilaseca i, amb la victòria de l’EFAC i del Santboià, els quatre equips lideren la classificació amb dotze punts. Una part alta de la classificació molt igualada, en la qual la meitat dels equips es troben a tres punts de diferència.

Per la seua part, l’Alpicat trenca la ratxa de dos derrotes consecutives i suma un punt que el deixa fora del descens i amb la moral reforçada.

Diumenge vinent, el Balaguer visita el camp del Morell, un equip en hores baixes que ocupa l’última plaça de la classificació després d’haver aconseguit només un empat, mentre que l’Alpicat rebrà dissabte a casa el San Cristóbal, sisè amb onze punts.