SEGRE

TEMPS EXTRA ATLETISME

Lleida acull el Dia de la Fisioteràpia

L’esdeveniment va recalar per primera vegada a la ciutat després de dos edicions a Barcelona i una a Girona || La cursa solidària destina la recaptació a la Fundació Esclerosi Múltiple

El moment de la sortida de la cursa solidària amb motiu del Dia de la Fisioteràpia.

El moment de la sortida de la cursa solidària amb motiu del Dia de la Fisioteràpia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Uns 200 corredors van participar ahir a Lleida en la primera Cursa DiFT, una iniciativa del col·legi de fisioterapeutes de Catalunya amb motiu del Dia de la Fisioteràpia. Aquesta és una jornada que tenia per objectiu donar a conèixer la fisioteràpia i atansar-la més a la societat.

Fins al moment s’havien celebrat tres edicions, dos de les quals a Barcelona i una a Girona. En aquesta ocasió, la ciutat triada per acollir aquest esdeveniment va ser Lleida, on als habituals actes del DiFT es va sumar com a gran novetat la carrera solidària de 5 quilòmetres, que va tenir com a escenari els Camps Elisis a la sortida i l’arribada, encara que va discórrer al llarg de la canalització.

“La recaptació d’aquesta carrera solidària s’entregarà íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple de Lleida”, segons va explicar Manel Domingo, degà del col·legi de fisioterapeutes de Catalunya.

Paral·lelament es van organitzar tota una sèrie d’actes oberts al públic com tallers i conferències que es van desenvolupar al llarg del matí i que aquest any es van centrar en les dones i l’esport.

Entre els participants, també va ser-hi la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, que al final va col·laborar en l’entrega de trofeus.

tracking