Partit per oblidar del Torrefarrera

Mal partit del Torrefarrera, que va acabar caient amb claredat davant de l’Artesa de Segre.

Mala tarda per a un Torrefarrera mancat d’actitud i que mai va trobar el seu lloc al terreny de joc. L’Artesa, sense jugar tampoc un gran partit, es va dedicar a controlar el joc al mig camp a l’espera d’alguna bona ocasió. Joel va marcar el 0-1 i amb aquest marcador es va arribar al descans. Ja a la segona meitat, més del mateix sense que els locals mostressin signes de millora. El segon gol de l’Artesa, aconseguit per Cayola en el minut 10 d’aquest període, va semblar la sentència, tot i el temps restant, atesa la falta de reacció del Torrefarrera. Amb tot decidit, Llusá va marcar el 0-3 que ratificava la victòria dels visitants.