SEGRE

DEPORTES

Aniol Serrasolses, de Sort, campió mundial

De caiac extrem a Àustria, pren el relleu del seu germà Gerd || El palista, de 25 anys, és de Salt però viu a la capital pallaresa

Aniol Serrasolses, durant el seu descens en aigües del riu Otzal, a Àustria.

Aniol Serrasolses, durant el seu descens en aigües del riu Otzal, a Àustria.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El palista de Salt (Girona) establert a Sort, Aniol Serrasolses, es va proclamar campió del món de caiac extrem en la competició disputada el cap de setmana passat en aigües del riu Otzal (Àustria), amb la qual cosa pren el relleu del seu germà Gerd, que també viu a la capital del Pallars Sobirà i que en aquesta ocasió va ser quart, després de guanyar en l’edició anterior.

La victòria d’Aniol Serrasolses va ser molt ajustada. Va marcar un temps d’1.01.70 i tan sols va treure una centèsima d’avantatge al segon classificat, el neozelandès Sam Sutton (1.01.71). Malgrat no estar reconeguda per la Federació Internacional de Piragüisme (ICF), els millors palistes d’estil lliure del circuit ICF i els de caiac extrem acudeixen a aquesta competició. Aquest any hi han participat 175 palistes representant 29 països.

De l’equip del Club Kayak Sort que es va desplaçar a Àustria, només van passar de la fase inicial Dani Gallego i Aleix Salvat, que es van posar entre els Top 52, mentre que Mariano Alós, Iker Carreto i Marçal de la Fuente van quedar eliminats en la primera ronda.

D’altra banda, els quatre integrants del Club Kayak Sort que s’han desplaçat fins a l’Argentina per competir a dos Copes del Món (Kira Carreto, Silvia Gallego, Adrià Ovando i Oriol Colomé) van començar ahir els entrenaments oficials i demà s’iniciaran les preliminars.

tracking