SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La RFEF tempteja el Lleida per acollir la Roja

La sub-21 o fins i tot l’absoluta el 2017 després del canvi de gespa

Vista general del Camp d’Esports el 28 de setembre passat, quan es va inaugurar la nova gespa.

Vista general del Camp d’Esports el 28 de setembre passat, quan es va inaugurar la nova gespa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Camp d’Esports podria acollir l’any que ve un partit de les seleccions espanyoles absoluta o sub-21. La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha plantejat aquesta possibilitat al club, després de la implantació de la nova gespa natural amb unes dimensions (105x68) ampliades a les mesures homologades per la FIFA per acollir competicions d’àmbit internacional. A més, la firma RoyalVerd, que va construir el terreny de joc del Lleida i es dedica al seu manteniment, també col·labora amb la RFEF.

Va ser dissabte passat a Alacant quan el president de l’Hèrcules, Valentín Botella, que, al seu torn, és vocal de la junta directiva de la RFEF va temptejar el seu homòleg del Lleida, Albert Esteve, i després de preguntar-li per la nova gespa li va comentar què li semblaria acollir un partit de la Roja, perquè la intenció federativa és portar els seus equips a tot el país. Esteve li va respondre que estan oberts a això perquè ja han acollit partits com la final de la Copa Catalunya entre Barça i Espanyol i la nova gespa obre al club moltes possibilitats per acollir esdeveniments i amortitzar-ho.

La selecció sub-21 va jugar ahir a Pontevedra davant Estònia i l’absoluta ho va fer a Lleó recentment davant de Liechtenstein en partit de classificació per al Mundial del 2018, estadis que no són superiors al Camp d’Esports, encara que en el suposat cas que la proposta tirés endavant implicaria també reformes en altres dependències de l’estadi.

El jove futbolista de 16 anys, que va viatjar ahir per incorporar-se a la concentració, viurà la seua primera experiència internacional, després de marcar vuit gols a les set primeres jornades de Lliga amb el Juvenil A, xifra que el converteix en l’actual pitxitxi de Lliga Nacional i que ha contribuït al gran moment que travessa l’equip, que és colíder de la categoria després d’aconseguir sis victòries consecutives.

En un altre ordre de coses, el Lleida Esportiu va informar ahir que el partit de diumenge que ve davant del Vila-real B al Camp d’Esports es jugarà a les 18.00 hores. És el mateix horari que el de demà dimecres per al partit pendent de recuperar davant de l’At. Llevant.

El juvenil Bojan Radulovic, citat per Sèrbia sub-18El davanter juvenil del Lleida Esportiu, Bojan Radulovic, fill de l’exjugador blau Radoslav Radulovic, ha estat convocat per la selecció sub-18 de Sèrbia per a les sessions d’entrenament que farà el conjunt del país balcànic al llarg dels tres pròxims dies, des d’avui fins dijous, a la localitat de Stara Pazova.

tracking