SEGRE

FUTBOL COMPETICIÓ

Tots amb Gerard Piqué

Les xarxes socials canvien d’opinió al saber que l’acusació del motiu de la retallada de les mànigues era falsa i es bolquen amb ell || Puyol recorda que ell i Xavi també van rebre crítiques

Els Cruyff, que construiran un camp a Sant Guim, ahir al costat de Bartomeu en la presentació del llibre.

Els Cruyff, que construiran un camp a Sant Guim, ahir al costat de Bartomeu en la presentació del llibre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després que Gerard Piqué anunciés diumenge a l’acabar el partit davant d’Albània que deixaria la selecció espanyola un cop acabat el Mundial de Rússia del 2018 fart de tantes crítiques, van ser molts els que van voler recórrer a les xarxes socials per defensar-lo i donar-li el seu suport. S’ha de recordar que l’últim atac contra ell ha sigut acusar-lo de tallar-se les mànigues de la samarreta per no portar la bandera espanyola durant el partit davant d’Albània, i la mateixa Reial Federació Espanyola de Futbol va haver de desmentir-ho a través d’un comunicat, ja que el central internacional utilitza samarretes de màniga llarga que no estan rematades amb els colors estatals. Després de rebre la crítica durant el partit, les opinions van canviar quan es va demostrar que eren mentida les acusacions contra ell. “Em sona tot això...”, publicava a Twitter el lleidatà Carles Puyol, excapità del Barça, que en el seu dia es va veure embolicat en una polèmica similar a la de Gerard Piqué. El central de la Pobla de Segur va recordar d’aquesta forma que ell i Xavi van passar pel mateix al ser acusats d’amagar presumptament la bandera espanyola de les mitges. Fins i tot es va disculpar davant de Piqué el director del diari As, Alfredo Relaño. Aquest rotatiu esportiu madrileny va posar durant una estona en l’edició digital una notícia amb el titular “Piqué es retalla els colors d’Espanya de les mànigues”, encara que després el va canviar a l’aclarir-se tot. “Espero que Piqué s’ho pensi millor, com ha fet Messi. Però, com en el cas d’aquest, entenc el seu defalliment”, va escriure Relaño, que a continuació destaca el “comportament sempre exemplar” del defensa català quan ha jugat amb la selecció espanyola.

El grup parlamentari d’Esquerra Republicana va registrar ahir al Congrés una proposició no de llei en la qual insta el Govern a modificar la llei de l’Esport per suprimir l’obligatorietat dels esportistes federats d’acudir a les convocatòries de la selecció espanyola per participar en competicions internacionals. Aquest dijous TV3 emetrà una entrevista a Piqué, efectuada abans d’aquesta última concentració, en la qual assegura que l’ambient a la selecció és “boníssim actualment”.

El poble de l’àvia de Piqué i el seu pare avalen la retirada de la selecció: “Chapeau’ pel meu fill”

Es tracta de la Cruyff Court, que s’habilitarà al poble lleidatà de l’àvia paterna de Gerard Piqué. La iniciativa és fruit de l’aliança entre la Fundació Cruyff, l’Obra Social de La Caixa i la Fundació FC Barcelona.

tracking