SEGRE

ATLETISME CIRCUIT MARXA.CAT

La Marxa de Tardor del Baix Set espera arribar als 700 participants

La prova es va presentar ahir a la Diputació.

La prova es va presentar ahir a la Diputació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Atrapar els 700 participants és el repte amb què arranca la Marxa de Tardor del Baix Set, la primera edició de la qual es disputarà el proper 23 d’octubre per Montoliu i Sudanell. Aquesta marxa no competitiva, de ritme lliure i oberta tant a caminants com a corredors, està inclosa en el projecte Marxa.cat, que inclou cinc proves més i que persegueix promoure la pràctica saludable de l’esport i els hàbits saludables en l’alimentació, així com afavorir el coneixement i respecte de l’entorn.

Amb aquestes premisses naix una marxa que a més de dos setmanes perquè se celebri ja ha superat el centenar d’inscrits.

Tant la sortida com l’arribada estaran situades a Montoliu de Lleida, encara que durant el trajecte també recorrerà el municipi de Sudanell.

L’organització, que és a càrrec dels ajuntaments de totes dos poblacions, comptarà amb tres recorreguts: la Ruta Esplugabous, de 6,3 quilòmetres; la Ruta Cigonya, de 10,9, i la Ruta Milà Negre, de 23,5.

Les característiques de l’entorn per on transcorre la marxa es coneix com el Baix Set perquè durant la ruta els atletes recorreran en sentit ascendent bona part del tram final de la vall del riu Set, que naix a la serra de la Llena, al costat de l’ermita de Sant Miquel de la Tosca, i desemboca al Segre, dins del terme de Sudanell.

tracking