SEGRE

AUTOMOBILISME COMPETICIÓ

Un lleidatà competirà de Barcelona a Madrid amb un Seat Marbella

A l’Spain Classic Raid per camins de terra

Jordi Montserrat , practicant amb el seu Seat Marbella.

Jordi Montserrat , practicant amb el seu Seat Marbella.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Només fa falta un cotxe amb més de 25 anys, és igual la marca o el model, un pilot amb ganes de fer bones mans sobre pistes de terra, un copilot amb bons dots de navegació i moltes ganes de passar-s’ho bé i desconnectar de la civilització per uns dies. Així és l’Spain Classic Raid, en el qual competirà al volant d’un Seat Marbella Jordi Montserrat, un jove mecànic lleidatà i un dels 145 participants d’aquesta peculiar carrera, que ha crescut després de la bona acollida del primer raid celebrat l’any passat.

L’edició 2016 de l’Spain Classic Raid tindrà lloc de dissabte a dissabte, des del dia 15 fins al 22 d’aquest mes, en un recorregut de 2.300 quilòmetres que pràcticament fuig de l’asfalt i que fixa els seus punts d’inici i final d’etapes en llocs com Barcelona, Lleida, Saragossa, Guadalajara, Madrid, Linares, Almeria o Sevilla. A més, qui no vulgui o no pugui fer tot el recorregut pel motiu que sigui, sempre pot triar l’opció d’enganxar-se en algun punt de la prova i fer només un tram del recorregut. “Jo només faré quatre de les vuit etapes que hi ha. Aniré de Barcelona a Lleida, d’aquí a Saragossa, després a Guadalajara i finalment a Madrid”, explica Jordi Montserrat, que tindrà com a copilot Leticia González, que a més és la seua parella.

Els cotxes han de tenir més de 25 anys i la prova, si es fa completa, acaba a Sevilla, després de 2.300 km

Jordi assegura que no és la típica prova de veure qui és el més ràpid. “No es tracta d’una prova de regularitat en la qual el paper del copilot és fonamental i que busca fomentar l’esperit de companyonia i d’aventura”, afirma.

Jordi Montserrat ja va participar en una prova de similars característiques l’any passat al Marroc, però llavors al volant d’un altre clàssic ple de nostàlgia, un Dyane 6.

tracking