SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi i Umtiti es reincorporen al grup després de recuperar-se

Van tornar la majoria dels internacionals

Messi intenta superar André Gomes ahir en l’entrenament.

Messi intenta superar André Gomes ahir en l’entrenament.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sessió d’entrenament del FC Barcelona va comptar ahir amb importants novetats, com ara que Messi i Umtiti es van incorporar al treball amb el grup. Després de diverses setmanes lesionats, els dos futbolistes encaren la recta final dels respectius problemes i podrien tenir els primers minuts davant del Deportivo.

D’altra banda, ahir també es va produir la tornada dels internacionals després dels compromisos amb les seleccions. Iniesta, Piqué, Sergio Busquets, Denis Suárez, Digne i André Gomes van tornar a treballar a les ordres de Luis Enrique al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ara només queden per tornar Luis Suárez i Javier Mascherano, que ahir van disputar partits amb les seues seleccions amb sort dispar.

El primer clàssic de la temporada es jugarà el 3 de desembre a les 16.15 per arribar al mercat asiàtic

L’Argentina va notar l’absència de Messi i va perdre contra pronòstic a casa amb el Paraguai (0-1), complicant-se la classificació per al Mundial. Per la seua part, l’Uruguai va empatar a Colòmbia (2-2) i un dels gols va portar la firma del blaugrana Luis Suárez. Per Colòmbia va marcar el central Yerry Mina, sobre qui el Barça, segons Mundo Deportivo, té una opció preferencial de compra.

D’altra banda, el Barça-Reial Madrid, el primer clàssic del present curs, es jugarà el 3 de desembre a les 16.15 hores al Camp Nou, segons va confirmar Javier Tebas, president de LaLiga, en declaracions a la SER.

L’elecció de l’horari s’ha adoptat, segons va explicar Tebas, per aprofitar els pics de màxima audiència al mercat asiàtic, però a Anglaterra està prohibit emetre per televisió partits en aquest horari per no perjudicar la Premier.

tracking