SEGRE

BÀSQUET IV CIUTAT DE LLEIDA

Torneig per promocionar l’esport inclusiu

El Ciutat de Lleida reunirà dissabte sis equips al Juanjo Garra

El torneig, que arriba a la quarta edició, es va presentar ahir amb la presència de les tres institucions.

El torneig, que arriba a la quarta edició, es va presentar ahir amb la presència de les tres institucions.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El pavelló municipal Juanjo Garra acollirà demà la quarta edició del Torneig Ciutat de Lleida de bàsquet per a persones amb discapacitat intel·lectual, que organitzen Down Lleida i l’Associació de Voluntaris de La Caixa (ASVOLCALL), amb la col·laboració d’ACELL, la Paeria i amb el suport de la Diputació i la representació territorial d’Esports de la Generalitat. El torneig té per objectiu promocinar l’esport inclusiu, en aquest cas concret el bàsquet. “L’experiència des que vam fer l’equip en col·laboració amb ASVOLCALL és molt positiva en tots els aspectes, els jugadors treballen els valors, els ha incrementat l’autoestima i la capacitat d’esforç i estimulació”, va explicar ahir Divina Fumanal durant la presentació del torneig, al costat de responsables de l’organització i de les institucions.

El torneig el disputaran sis equips “en funció de les seues habilitats”, va explicar Álvaro Terreros, coordinador d’ACELL. En el grup A hi haurà ASVOLCALL Down Lleida, ASPROS Força Lleida i Salvador Seguí, i en el B, ASVOLCALL Down Lleida, ACUDAM de Mollerussa i L’Estel de Balaguer.

“Per a la Paeria, la part educadora de l’esport té una gran importància”, va explicar Montse Parra, regidora d’Esports. “Aquest és un col·lectiu que ha de fer esport i això els fa més feliços. Només per això ja val la pena.”

tracking