SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“Les penyes donen color”

Siviero agraeix als grups d’aficionats que hagin posat fi a la vaga i espera correspondre’ls “amb un bon partit” || “Hem merescut més punts”

Horacio Melgarejo tornarà a dirigir demà el Lleida, com ja va fer dimecres.

Horacio Melgarejo tornarà a dirigir demà el Lleida, com ja va fer dimecres.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’entrenador del Lleida, Gustavo Siviero, va celebrar que les penyes del Lleida hagin posat el punt final a la vaga d’animació i que demà, davant de la visita del Vila-real B, tornin al Camp d’Esports els membres d’És Un Sentiment, Molo Esportiu i Rudes. “És una bona notícia. Les penyes entenen el moment. Saben que l’equip ho està fent bé, però que està flaquejant en algun punt, per la qual cosa, si amb el seu suport podem revertir aquesta situació, seria fantàstic.” El tècnic agraeix que “els que han vingut també s’han fet sentir, però com més gent siguem, millor, i si les penyes donen més color, fantàstic”, i va afegir que “esperem correspondre el seu suport amb un bon partit i, sobretot, posant tot el nostre màxim esforç i entrega”. De cara al partit de demà, va assenyalar que els jugadors, tot i que van sortir “tocats” després de l’empat de dimecres, “estan tots bé i amb ganes”. “L’única baixa sóc jo. Encara em queda un partit de sanció a complir”, i va lamentar que li caigués un càstig de dos partits “només per protestar una falta. Veig tècnics que els diuen coses més greus i es queda en amonestació. Però és criteri de l’àrbitre i l’únic que puc fer és prendre nota perquè no torni a passar”.

Siviero va admetre que “ara ens ve un moment del calendari important, i encara més tenint en compte els punts que ens hem deixat i que hem de començar a recuperar ja”. En aquest sentit, va afegir que “tenim menys punts dels que ens hem merescut. És cert que hi ha coses a corregir, però veient el que hem fet estic convençut que podem canviar aquesta tendència. Tenim encara molta Lliga davant”, va valorar.

El tècnic també va admetre que li agradaria que s’incorporés el davanter canari José Artiles. “És un futbolista important que pot jugar per les dos bandes, que és vertical i té molt futbol. Seria sens dubte una bona incorporació”, encara que va matisar que “estic molt conforme amb la plantilla que tinc, però si pot arribar algú que millori el que hi ha, per què li hauríem de dir que no?”.

El Juvenil A, que està en ratxa, rep el Jàbac i Terrassa (16.00 h)El Juvenil A del Lleida, que ha encadenat sis victòries a la Lliga Nacional, rep avui al Municipal de Gardeny (16.00) l’UFB Jàbac i Terrassa, amb l’objectiu de mantenir aquesta ratxa i continuar invicte a casa. L’equip lleidatà s’ha situat en la tercera posició de la classificació, amb 18 punts, empatat amb el segon, el Cornellà, i a 3 punts del líder, el Barcelona B.

tracking