SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Messi està per jugar”

Luis Enrique confirma que l’argentí està a la seua disposició en el partit d’avui davant del Deportivo (16.15) || Admet que desconfia dels gallecs, que van empatar en les dos últimes visites a Barcelona

Luis Enrique, amb Busquets, durant l’entrenament d’ahir.

Luis Enrique, amb Busquets, durant l’entrenament d’ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Barcelona, Luis Enrique Martínez, va confirmar ahir que Leo Messi, absent les últimes tres setmanes per una lesió muscular a l’adductor de la cuixa dreta, “està en disposició de jugar” avui (16.15 h/ beIN LaLiga) davant del Deportivo.

“La gran notícia és que recuperem jugadors lesionats com Leo (Messi) i Samuel (Umtiti). Messi s’ha entrenat a un bon nivell i és evident que necessita els minuts per anar agafant ritme. Demà –per avui– parlaré amb ell per decidir-ho, però en principi està en disposició de jugar”, va dir.

Més reservat es va mostrar sobre la possible alineació d’Aleix Vidal, després de sis partits quedant-se a la grada per decisió tècnica. “No dono pistes mai a l’entrenador rival. He dit que estic molt content amb tots els jugadors que tinc. Hi ha hagut jugadors que no hi comptava en els primers partits i al final han sigut titulars indiscutibles”, va recordar.

Una altra de les opcions que té el tècnic per suplir el lloc és apostar pel jugador del filial Nili Perdomo, que ha participat en els últims entrenaments del primer equip. Per la seua part, Sergi Roberto pot tornar a un onze inicial

Luis Enrique va dir que no es fia del Deportivo de la Corunya, un equip que en les dos últimes visites al Camp Nou es va emportar sengles empats. “Em preocupen no només els dos resultats de les últimes temporades en què vam empatar, sinó també el fet que tornem a reprendre la competició després de l’aturada de seleccions. El rival ha tingut dos setmanes per preparar el partit i són circumstàncies que fan que hàgim d’estar molt atents”, va emfatitzar.

Sobre l’adéu de Gerard Piqué de la selecció, va dir: “Crec que Gerard ho ha explicat molt bé. No se li ha de donar gaire importància a la gent que publica la informació que publica, però en dos anys poden passar moltes coses.”

Més crític es va mostrar amb la publicació d’alguns documents tàctics que el seu cos tècnic havia preparat sobre el Borussia Mönchegladbach i la interpretació que en van fer en alguns mitjans. “Tot això parteix d’una distracció que vam tenir. He sigut quinze anys jugador professional i vuit entrenador. Mai he perdut energia en confidents de dins dels equips, però la capacitat d’invenció d’alguns mitjans és destacable”, va concloure el tècnic blaugrana.

las palmas

El Las Palmas i l’Espanyol van igualar sense gols (0-0) en un partit en el qual els canaris no van marcar per primera vegada aquesta temporada i encadenen el quart matx sense vèncer. El conjunt barceloní va plantejar més problemes en el primer temps i es va aplicar a fer un bon treball defensiu en el segon, per acabar emportant-se un valuós punt de l’illa.

Cada equip va exposar el seu pla de joc definit sobre el tapet de forma clara, però canaris i periquitos es van quedar sense marcar, i no va ser per falta d’ocasions, perquè tots dos en van tenir, i algunes de molt clares. Gairebé totes van arribar en el primer període, en el qual els dos blocs van estar més inspirats, encara que sense encert.

Després del descans no va variar el guió, amb una Unión Deportiva que continuava arribant però sense punteria en xuts de Boateng i Viera aturats per Diego López, i un Espanyol amb la mateixa intenció que a la primera part, però potser amb menys arribada.

Luis Enrique, amb Busquets, durant l’entrenament d’ahir.

Luis Enrique, amb Busquets, durant l’entrenament d’ahir.

tracking