SEGRE

MOTOCICLISME

Rossi posa pressió a Màrquez i Zarco a Rins

Lorenzo va haver de ser traslladat a l’hospital per realitzar-li una sèrie de proves que descartessin qualsevol tipus de lesió després d’una forta caiguda que va tenir en els tercers entrenaments lliures

Rossi posa pressió a Màrquez i Zarco a Rins

Rossi posa pressió a Màrquez i Zarco a Rins

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’italià Valentino Rossi (Yamaha YZR M 1) va posar pressió a Marc Màrquez (Repsol Honda RC 213 V) en aconseguir el millor temps en els entrenaments oficials del Gran Premi del Japó de MotoGP que demà es disputa en el circuit de Motegi, mentre que el francès Johann Zarco (Kalex) va fer el mateix amb Alex Rins (Kalex) en Moto2.

Rossi va aconseguir la seua tercera millor classificació de la temporada, després de les de Jerez de la Frontera i Mugello, per davant de Marc Màrquez (Repsol Honda RC 213 V) i Jorge Lorenzo (Yamaha YZR M 1).

La primera bona notícia de la sessió va ser  el retorn des del Dokkyo University Hospital de Lorenzo, que va haver de ser traslladat a l’esmentat centre per realitzar-li una sèrie de proves que descartessin qualsevol tipus de lesió després de la forta caiguda que va tenir en els tercers entrenaments lliures.

En la segona classificació Marc Màrquez es va posar líder en la segona volta i ja era el més ràpid del cap de setmana en MotoGP amb 1:44.617, i una més tard el líder de l’equip Repsol Honda va tornar a rebaixar el seu registre per establir una nova referència de la categoria amb 1:44.134.

Poc després va ressorgir la figura de Jorge Lorenzo, que ostenta el rècord de volta més ràpida en aquest traçat amb 1:43.790 des de l’any passat per marcar un 1:44.399 que li va situar segon a poc mes de dos dècimes de Marc Màrquez, que va entrar al seu taller en la quarta volta per sortir amb la segona moto.

Quan el pilot de Repsol va tornar novament a pista va completar un gir i va esperar que no hi hagués cap pilot per darrere per intentar una nova volta ràpida i va acabar rere la línia de Valentino Rossi, però una primera vegada en "colar-se" de traçada en el quart i últim parcial i una bandera groga per la caiguda de l’anglès Cal Crutchlow després, van fer que el de Repsol Honda perdés unes dècimes precioses que "el van condemnar" a la segona posició.

Rossi, en tant, "es va enganxar" a la roda de Maverick Viñales i amb això va aconseguir el millor registre de la categoria.

El francès Johann Zarco (Kalex) va aconseguir de Moto2 i així va aprofitar a la perfecció els problemes físics que té el seu màxim rival pel títol, l’espanyol Alex Rins (Kalex), que no va poder passar de la vint-i-dosena posició.

Rins el va tenir complicat ja que la caiguda que va tenir ahir li va passar una factura inesperada, en colpejar-se l’espatlla ja feta malbé anteriorment i veure així limitades en gran manera les seues condicions físiques, que fins i tot el van obligar a infiltrar-se per poder disputar els entrenaments.

Després de Zarco van acabar el suís Thomas Luthi (Kalex) i l’italià Franco Morbidelli (Kalex), amb Axel Pons (Kalex) com el millor espanyol en la sisena posició i Alex Màrquez (Kalex), vuitè.

En Moto3, el japonès Hiroki Ono (Honda) va aprofitar la seua condició de local per aconseguir el millor temps de Moto3, per davant de l’italià Andrea Migno (KTM) i del sud-africà Brad Binder (KTM), amb Jorge Navarro (Honda) com el millor espanyol, onzè.

tracking