EL MILLOREL PITJOR

Derrota per la mínima de l’Alpicat

Els rojos van perdre per un solitari gol d’Armenteros al 13 || L’àrbitre va expulsar Crisos abans del descans

Un jugador de l’Alpicat porta la pilota davant la pressió d’un rival.

Un solitari gol d’Armenteros al minut 13 va ser suficient perquè l’Alpicat perdés ahir (0-1) davant del San Cristóbal, en un partit en què va merèixer més, malgrat jugar amb un menys des d’abans del descans. Al segon temps, els del Segrià haurien pogut marcar, però el porter visitant i la falta d’encert de cara al gol van impedir l’empat. La primera part va començar molt moguda. Crisos, al cap de pocs instants de l’inici, va treure una gran mà a Pablo i va evitar el primer del San Cristóbal. Però només un minut més tard, l’Alpicat responia amb una altra ocasió, obra de Vendrell, que després de fer jugada individual per la banda dreta va intentar superar el porter amb un toc subtil, però se li’n va anar alt per sobre de la porteria. Tanmateix, l’ocasió més clara del partit per als rojos arribaria en el minut 11, quan la rematada a la sortida d’un córner de Romero es va estavellar al pal. I del possible primer gol lleidatà es va passar al 0-1. Al minut 13, Armenteros va rematar sol al fons de la xarxa una centrada des de la banda dreta. L’Alpicat ho va continuar intentant després de marcar, però sense crear ocasions clares de gol. Només Aitor, al 40, en una rematada de cap que va marxar fora, va inquietar una mica la porteria d’Adri. El San Cristóbal es va dedicar a defensar la seua renda fins al descans, però es va trobar un regal inesperat. En una contra, Crisos va sortir en fals davant d’un davanter visitant i, des de fora de l’àrea, va impedir el gol amb les mans, la qual cosa li va valer l’expulsió.

A la segona part, amb Joselu sota pals i un menys, Martí Alavedra va plantejar un esquema ofensiu per anar a buscar l’empat. La primera la va tenir el San Cristóbal en el minut 64 amb una rematada de Pablo, però, a partir d’aleshores, l’Alpicat va disfrutar de les millors oportunitats. Primer Vendrell, al 68 amb un tret des de dins de l’àrea i després Gomà, en el 75, amb una rematada per sobre del travesser van estar a punt de marcar. Amb tot, els rojos no es van rendir i van tenir més ocasions fins al final del partit. En el 86, Amo va pentinar una pilota que va sortir vorejant el pal i, ja al temps l’afegit, Xavi Gomà va posar en dificultats el porter Adri en el llançament d’una falta.

Al final no va poder ser i l’Alpicat va encaixar la quarta derrota de la temporada. La setmana que ve, els de Martí Alavedra visitaran el camp del Santboià, un dels més difícils del campionat.

“Amb deu, el partit ha estat nostre”L’entrenador de l’Alpicat, Martí Alavedra, va lamentar que l’expulsió de Crisos per roja directa abans del descans “ha condicionat molt” la segona meitat, encara que va reconèixer que l’expulsió va ser “justa”. Tanmateix, el tècnic es va mostrar satisfet amb la segona meitat dels seus jugadors, en què creu que “han jugat francament bé”. “Amb deu jugadors, el partit ha estat nostre, hem tingut tres o quatre ocasions de gol”, va explicar. Segons va dir Alavedra, “l’equip està bé, però hi ha moments en què li falta una mica d’experiència o ofici, com en el cas de l’expulsió”.