Karim Benzema intenta rematar davant de l’argelià Aissa Mandi, defensa del Betis.

El Madrid va guanyar 1-6 un timorat Betis en una golejada amb què es redimeix després de quatre empats seguits, tres a la Lliga i un a Champions, en un xoc en què va ser molt superior i en el qual Ronaldo, autor de l’últim gol, es va retrobar amb la xarxa.

Als 4 minuts va arribar el que es preveia. Kroos va llançar una falta des de l’esquerra i Varane va rematar de cap la pilota per fer el 0-1. El Madrid va seguir construint bones jugades amb connexions entre Kroos i Isco, i es va aprofitar de la feblesa verd-i-blanca per ampliar la renda superada la mitja hora amb el 0-2 de Benzema.

Va ser el preludi del ruixat d’arribades que va patir fins al descans el Betis, que, sense rumb, es va veure impotent i no va oposar resistència a un conjunt blanc que es va passejar i va deixar sentenciat el partit amb dos gols més. Marcelo va aconseguir el 0-3 i Isco el 0-4 (45’). Després de sengles avisos d’un Betis voluntariós a l’arrancada de la segona meitat, en un cop de cap de Joaquín que va treure Pepe i una centrada del de Puerto que no va trobar rematador, Cejudo va escurçar distàncies (1-4). Però els madridistes van tardar 7 minuts a replicar amb l’1-5, quan Isco va fer el doblet. El xoc es va trencar i hi va haver arribades a les dos àrees, però el Betis va seguir sense trobar com maquillar la golejada, que fins i tot es va ampliar més al retrobar-se amb el gol Cristiano, a 12’ del final, i posar la rúbrica a una victòria contundent del Madrid.