BÀSQUET LLIGA EBA

El Pardinyes supera el líder Quart i suma el segon triomf seguit

Carlos Gasque intenta capturar un rebot davant de Brad Kanis.

El Pardinyes va sumar ahir la segona victòria de la temporada en la Lliga EBA al superar el líder, Quart, per un ampli 82-71. L’equip que dirigeix Gerard Encuentra va trencar el partit en el tercer quart, encara que els gironins van aconseguir retallar diferències a l’últim. Els dos primers parcials van ser molt igualats i es va arribar al segon amb un ajustat 18-20. El Pardinyes va millorar defensivament i va arribar al descans dos punts a dalt (36-34).

Va ser al tercer quart quan els lleidatans van imprimir un fort ritme per escapar-se en el marcador i arribar als últims deu minuts amb una còmoda renda de 21 punts (67-46). Tot i que l’encontre estava pràcticament resolt, el Quart va continuar lluitant i va poder retallar les diferències fins als 11 punts finals (82-71).

Per part dels lleidatans, va destacar l’estonià Kregor Hermet, amb 26 punts de valoració, així com Mendiburu, amb 7 assistències.