SEGRE

FUTBOL SALA TERCERA DIVISIÓ

L’Alcoletge goleja a Reus i es manté invicte a la segona posició

Una acció del partit que el Linyola va jugar ahir.

Una acció del partit que el Linyola va jugar ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Acoletge, equip acabat d’ascendir a la Tercera divisió, va golejar ahir per 1-9 a la pista del Reus, amb la qual cosa es manté invicte en la competició, en què ocupa la segona posició de la taula.

L’equip que entrena Xavi Palau va jugar un partit molt seriós i en els primers cinc minuts ja es va posar tres gols al davant, fet que li va permetre jugar amb més tranquil·litat. Va frenar bé els intents de l’equip local per tornar a ficar-se en el partit i va acabar aconseguint una convincent golejada. John va marcar tres gols i Puigdó en va fer dos, mentre que la resta els van marcar Monty, Musa, Bordi i Flix. L’equip lleidatà rebrà el cap de setmana que ve el Molins de Rei, un rival situat a la zona mitjana de la classificació.

Un altre dels equips lleidatans que competeixen en aquesta categoria, l’FS Linyola, va encaixar ahir la primera derrota de la temporada. Va caure 7-4 a la pista del Pallejà. Els gols de l’equip del Pla d’Urgell se’ls van repartir Ronel Rayme i Xavi Alis, amb dos cada un. L’equip es manté a la part alta de la taula, en la quarta posició.

Pel que fa al tercer equip lleidatà, el Restaurant Lo Caragol, segueix en mala ratxa. Va perdre 11-2 a la pista de l’Hospitalet i continua últim a la classificació, ja que compta els partits per derrotes.

tracking