El Mollerussa és incapaç de vèncer al seu camp

El Mollerussa encara no ha aconseguit guanyar a casa en aquestes primeres jornades de Lliga.

El Molle

russa va tornar a entrepussar al seu camp i va malgastar un avantatge de dos gols davant d’un Cervera que mai va donar el partit per perdut (2-2). Els locals, que es van avançar amb un gol de Marc Grau en un bon contraatac, semblaven controlar el matx quan abans del descans va arribar el 2-0, amb un gol de Tàpies que va rematar de cap a la sortida d’un córner. Però a la segona meitat el Cervera va reaccionar i va aconseguir empatar a falta d’un quart d’hora. Amb l’empat, el Mollerussa va buscar la victòria a la desesperada i encara va tenir dos clares ocasions, encara que ni Ricki ni Graells van encertar davant de Vilella.