SEGRE

motociclisme

Festa per sorpresa a Cervera

El triomf de Marc també va agafar d’imprevist el seu club de fans oficial, que va improvisar la celebració

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Màrquez va sorprendre fins i tot els seus fans. Els membres del club oficial del pilot de Cervera van tornar a matinar ahir per seguir en directe per televisió la carrera de MotoGP del Japó i ho van fer amb ganes de veure guanyar Marc, encara que amb poques esperances que s’adjudiqués el títol mundial en el primer matchball que tenia. Però després de les caigudes de Valentino Rossi i Jorge Lorenzo, aquesta última en el tram final de la carrera al traçat de Motegi, van haver de començar a improvisar una gran celebració a la seu oficial del club de fans, que va començar després que Marc creués la línia de meta per proclamar-se campió del mónper cinquena vegada. Les botelles de cava van començar a destapar-se i es van començar a sentir els primers petards als carrers de Cervera, que segurament van despertar algun aficionat que no confiava que Màrquez aconseguís ahir sentenciar el Mundial. A poc a poc, els menys matiners i optimistes es van anar unint a una festa que viurà el punt culminant al novembre, una vegada el lleidatà finalitzi la gira asiàtica del Mundial.

L'homenatge s'ajorna fins al novembre, quan el pentacampió torni de la gira asiàtica

Màrquez té ara al davant el GP d’Austràlia, que es disputa aquest cap de setmana, i el GP de Malàisia, fixat per al dia 30. D’aquesta manera, la festa es produirà una vegada Marc torni a Cervera procedent del circuit de Sepang al costat del seu germàÀlex, que també disputarà les dos curses corresponents al Mundial de Moto3. Cervera es vestirà llavors de gala una vegada més per rebreel pentacampió del món, que serà homenatjat pels seus veïns en l’habitual rua pels carrers de la localitat de la Segarra.

Marc tancarà el Mundial de MotoGP el pròxim 13 de novembre amb l’última prova, el GP de la Comunitat Valenciana, que es disputarà al circuit de Xest.

La celebració a Cervera.

Festa per sorpresa a Cervera pel títol de MàrquezXavi Farreny

tracking