TEMPS EXTRA ATLETISME

Pastó i Carulla triomfen a la Mitja Marató de Mollerussa

Guanyen en categoria masculina i femenina, respectivament, la 29a Mitja Marató de Mollerussa || Oussama Chouati i Mari Sanfeliu s’imposen en la carrera de 5 km

El moment de la multitudinària sortida de la Mitja Marató de Mollerussa.

La capital del Pla d’Urgell es va bolcar ahir en la 29a edició de la Mitja Marató, que va reunir més de mil atletes, dels quals 570 van córrer la distància dels 21 quilòmetres, mentre que la resta va fer la de 5 km (204) i les proves infantils (307). Ricard Pastó i Rosamari Carulla, tots dos del club Xafatolls, van ser els guanyadors de la prova reina, encara que cap va poder batre el rècord de la cursa. Les proves eren puntuables per al circuit Mitges de Ponent i Lliga Ponent.

Aquest any es mantenia una iniciativa posada en marxa l’any passat, amb l’objectiu d’estimular la participació, consistent a atorgar un premi especial de 500 euros a aquells corredors que superessin el rècord de la Mitja Marató. La plusmarca en homes se situava en 1 h 05’14” (any 1992) i en dones, en 1 h 15’42’’ (any 2007). Els vencedors, Ricard Pastó i Rosamari Carulla, van marcar ahir uns temps d’1 h 08’12” i 1 h 23’53”, respectivament.

Pel que fa a la prova dels 5 quilòmetres, Oussama Ouchati (Avinent Manresa) es va imposar en categoria masculina amb un crono de 16’24”, mentre que en la femenina va guanyar Mari Sanfeliu (Logiesport-la Guineu) amb 20’36”.

Dissabte es va celebrar la cinquena Fira del Corredor, com a acte previ a una prova que un any més va ser organitzada per l’Associació Atlètica Xafatolls i l’ajuntament de Mollerussa.