La bona segona meitat de les de l’Alt Urgell no va tenir la victòria com a premi.

El Cadí la Seu va perdre ahir el segon partit consecutiu en quatre dies –dimecres va caure a casa 65-74 davant l’Uni Ferrol– a la pista de l’Al-Qázeres Extremadura (84-81), condemnat sobretot per una primera part que va acabar amb les lleidatanes vint punts per sota en el marcador.

Les de Joan Carles Pié no van començar gens bé el partit, davant d’unes extremenyes que van sortir molt concentrades a la pista. D’aquesta manera, als vuit minuts, les locals ja dominaven per deu punts (22-12), gràcies en gran manera a l’aportació ofensiva d’Alston i Forters. En el segon acte, l’Al-Qázeres va continuar sense abaixar el ritme davant d’un Cadí que no trobava el camí en atac. Els vuit punts de Rosanio, gairebé seguits, posaven les de l’Alt Urgell 15 per sota (40-25), una diferència que augmentaria fins als vint punts al descans (53-33) amb les cistelles de Foraste.

A la represa, les de l’Alt Urgell, de mans de Belén Arrojo i Georgina Bahí, van aconseguir, per fi, trencar la defensa rival i reduir diferències (66-54), en un tercer quart que va finalitzar 69-56, amb un triple final de les extremenyes.

Però la dinàmica llavors era bona per al Cadí, que va continuar lluitant en l’últim període. Un parcial de 4-12 amb una gran Belén Arrojo va atansar les lleidatanes a tres punts (75-72, min. 37). En un final molt emocionant, les de l’Alt Urgell van empatar l’encontre (81-81) a un minut per al final, gràcies a un triple d’Arrojo, que va anotar 30 punts ahir. Tanmateix, la gran reacció del Cadí a la segona meitat es va quedar sense premi, ja que un tir lliure de Ramos i una cistella de dos punts de Forasté van acabar per decantar la balança.

Després d’aquesta derrota, les de l’Alt Urgell són novenes, amb dos victòries i tres derrotes en cinc jornades de campionat.

Perfumerías Avenida i Girona segueixen invictes El conjunt de Salamanca i el gironí continuen manant a la taula i compten els partits per victòries. Ahir, el Perfumerías Avenida va derrotar amb contundència (71-34) el Mann-Filter, mentre que l’Spar Citylift Girona va vèncer a la pista del Gran Canària (52-88).