SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Sense caràcter

El Lleida tampoc va passar de l’empat al Camp d’Esports davant del Vila-real B, en un partit en què només va dominar el rival en l’últim quart d’hora || L’equip de Siviero va salvar un punt gràcies a un gran gol de Guillem Martí i l’excel·lent actuació de Campos

Melgarejo va dirigir de nou l’equip per la sanció de Siviero.

Melgarejo va dirigir de nou l’equip per la sanció de Siviero.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida segueix molt lluny de ser un equip que es pugui considerar un candidat al play-off. Després d’haver disputat tres lliguetes d’ascens en les quatre últimes temporades, en aquests moments la seua preocupació és allunyar-se de la zona de descens que l’amenaça i de la qual va fugir ahir després de salvar un punt a l’últim quart d’hora (1-1) davant d’un Vila-real B que se li continua fent travesser. Sis visites al Camp d’Esports i només en una va ser capaç de guanyar el Lleida.

L’equip de Gustavo Siviero es va mostrar ahir com un conjunt sense caràcter, amb molts problemes per crear perill –no va fer ni una sola rematada a porta en tota la primera part– i que continua sent molt fràgil en defensa. Ahir va tornar a rebre un gol, per la qual cosa segueix incapaç d’acabar un partit de Lliga amb la porteria a zero. És cert que tenia al davant un dels millors equips de la categoria, encara que en aquest inici de Lliga els números del Lleida i els del Vila-real B difereixen molt poc. El Lleida s’encaminava cap a una derrota que només va poder evitar amb la gran actuació d’Álvaro Campos, sens dubte el millor de l’equip, i amb un gran gol de Guillem Martí en el minut 76, amb el qual va equilibrar el que havia anotat Carlos López en el 49.

El punt que va sumar l’equip, com a mal menor, i l’últim quart d’hora, en el qual sí que va superar clarament el rival

El Lleida només juga a ratxes. Intenses, si es vol, però molt curtes. I gràcies a això es va deslliurant d’una classificació encara pitjor. Si en altres partits la seua poca solidesa li va fer perdre punts, ahir en va salvar un gràcies a una arrancada de geni en l’últim quart d’hora.

Ni la tornada a l’estadi de les penyes d’aficionats, “divorciades” de la directiva des del principi de la temporada, va servir perquè el Lleida canviés la seua dinàmica. Va firmar una primera part deplorable contra un rival que li va donar un autèntic bany de joc. Sort va tenir que el Vila-real B, que la temporada passada va jugar el play-off, també ha començat malament el nou curs. L’únic perill dels primers 45 minuts el va posar el quadre castellonenc, que no es va avançar en el marcador gràcies a una genial intervenció d’Álvaro Campos a rematada de Cantalapiedra (36’). El Lleida es va retirar als vestidors al descans amb males sensacions. I aquestes es van confirmar tot just iniciar-se la segona part. Carlos López va aprofitar un error defensiu per marcar el 0-1 (49’). El gol va deixar KO el Lleida, que no va poder reaccionar. Campos va mantenir viu l’equip amb intervencions de mèrit i la primera rematada ben dirigida del Lleida no va arribar fins al minut 74, obra de Casares. Va ser com encendre un interruptor. El Lleida va començar a mostrar tot el caràcter que no havia tingut fins llavors i va començar a pressionar el rival. Una gran jugada ofensiva la va culminar Guillem Martí amb un gran gol (1-1, 76’). Hauria pogut fins i tot guanyar, un premi excessiu per als pocs mèrits que va fer ahir un equip que ha de millorar molt.

Melgarejo va dirigir de nou l’equip per la sanció de Siviero.

Melgarejo va dirigir de nou l’equip per la sanció de Siviero.

tracking