SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida rectifica i atén el discapacitat del Gol Nord

El cita per trobar una solució i la Paeria media en la seua defensa davant el club

El porter juvenil del Lleida, en un partit amb l’equip.

El porter juvenil del Lleida, en un partit amb l’equip.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida ha citat la setmana que ve l’aficionat que desitja veure els partits a la zona de Gol Nord que, amb la sectorialització que ha fet el club, ha quedat inaccessible per als seguidors que, com en el seu cas, van en cadira de rodes, i oferir-li una solució. La Paeria també s’ha interessat per aquest cas, com explicava ahir la regidora de Gestió dels Recursos Municipals, la Hisenda Municipal i Polítiques de Transparència, Montse Mínguez. “Vaig contactar amb el soci i he parlat amb el president per veure què hi poden fer. És evident que no està habilitat tot l’estadi per a la mobilitat de persones en cadira de rodes, però no ha de ser difícil de solucionar. El club ha de garantir els serveis a tots els socis i contactaran amb ell per solucionar-ho”, va explicar.

L’aficionat, soci durant els últims quinze anys i que prefereix mantenir-se en l’anonimat, va explicar a SEGRE que “m’han trucat per interessar-se i m’han citat per a la setmana vinent”. Soci durant quinze anys a Lateral, va dir que “alguns companys han anat aquest any a Gol Nord i em diuen que no hi puc entrar. Era una zona accessible que ara han convertit en inaccessible. Ho veig discriminatori”, va dir. “El primer partit vaig pagar entrada i una persona de seguretat em va obrir la porta i vaig poder anar a Gol Nord, però quan em vaig fer soci el club no em va garantir que això fos sempre així. La segona vegada ja no vaig poder anar a Gol Nord i diumenge ni vaig anar a l’estadi.”

Un juvenil pateix una fractura a la cara

El porter del Juvenil del Lleida, Oriol Lladonosa, haurà de passar pel quiròfan a l’haver-se fracturat tres ossos de la cara, de la paret ocular i el pòmul esquerre a causa d’un cop fortuït durant el partit de dissabte passat davant de l’AE Prat. Traslladat a un centre hospitalari, es va descartar que tingués la visió afectada.

tracking