FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El trident torna un mes després davant del City

Messi, Suárez i Neymar apunten a titulars, cosa que no passa des del 21 de setembre || Alcácer no té “ansietat” per marcar

Javier Mascherano, ahir durant la signatura de la renovació.

La visita demà dimecres al Camp Nou del Manchester City de Pep Guardiola suposarà la tornada del trident a la titularitat. Encara que Messi, Luis Suárez i Neymar ja van ser convocats dissabte passat davant el Deportivo, no només no van ser titulars, sinó que tampoc van arribar a estar els tres junts sobre el terreny de joc. Suárez i Neymar van sortir d’inici i Messi ho va fer a la segona part, al minut 54, suplint Busquets, quan l’uruguaià ja no estava al camp, ja que el van substituir al descans.

Messi, Suárez i Neymar no són titulars des del 21 de setembre, quan el Barça va rebre l’Atlètic de Madrid (1-1) en el partit en què Messi es va lesionar en el minut 60. Aquesta temporada els tres només han coincidit en quatre partits dels dotze que ha jugat el Barça i únicament n’han disputat un de complet, en la Champions davant del Celtic (7-0). El balanç d’aquests quatre encontres és de dos victòries, un empat i una derrota. En les tres temporades que fa que estan junts, amb ells al camp han guanyat 65 dels 80 partits disputats.

D’altra banda, Paco Alcácer va explicar ahir que “no tinc ansietat. Seria pitjor si la tingués. He de tenir paciència i el gol ja arribarà. No estic preocupat per la falta de gol perquè les ocasions ja han arribat i continuen arribant. El gol entrarà en qualsevol moment i de qualsevol manera”.