SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

Algerri espera 250 atletes diumenge en el debut de la Cursa del Dúgol

Miquel Plensa, Paco Cerdà i Jesús Brufal, en la presentació.

Miquel Plensa, Paco Cerdà i Jesús Brufal, en la presentació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Algerri espera aquest diumenge 250 atletes en l’estrena de la Cursa del Dúgol, una prova que és puntuable per a la Lliga Ponent i que ofereix dos recorreguts, de 5 i 10 quilòmetres. L’organització va a càrrec del Club Esportiu Los Gessers i l’ajuntament d’Algerri.

L’alcalde d’Algerri, Miquel Plensa, va destacar la importància d’aquest tipus de curses “per donar a conèixer els nostres pobles” i el fet que aconsegueixen mobilitzar la gent de la població, ja que, en aquest cas, són 44 els voluntaris que treballen perquè tot surti a la perfecció.

Jesús Brufal, membre de l’organització, va assenyalar que al ser la primera edició havien limitat la participació a 250 inscrits i que “atès el nivell de les carreres que s’organitzen a Lleida, ens hem autoexigit molt en aquesta” i va destacar que també vol “reivindicar el paisatge de secà. A Algerri ens identifiquem com a gent de secà i volem posar en relleu aquest tipus de paisatge”.

La prova porta el nom de Dúgol com a homenatge a una llegenda local que fa referència a una au rapaç de considerables dimensions que atacava els ramats d’ovelles. El club Los Gessers, malgrat que únicament té un any de vida, compta amb cinc seccions: atletisme, ciclisme, natació, petanca i bitlla catalana.

tracking