SEGRE

FUTBOL

El Lleida denuncia amenaces de penyistes i expulsarà els "incívics"

Esteve denuncia amenaces i actes vandàlics a l’estadi i en vehicles del club || Ja no hi ha penyes perquè no han complert el requisit de legalitzar-se

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president del Lleida, Albert Esteve, va anunciar ahir que el club expulsarà penyistes, socis o aficionats, per la seua mala conducta i que a partir d’ara el club es reserva el dret d’admissió al Camp d’Esports. “Hi ha abonats que seran expulsats i altres que no podran entrar”, va confirmar. Esteve ho va assegurar després de denunciar amenaces i actes vandàlics, tant a l’estadi com als vehicles oficials del club. Va afirmar que disposa d’una llista d’abonats i aficionats susceptibles de ser expulsats, al comprovar la seua participació en els fets denunciats ja sigui en imatges de vídeos i televisió o pels informes que elaboren els Mossos després de cada partit.

Va assenyalar també que en aquests moments el club ja no té cap penya oficial, perquè És Un Sentiment, Molo Esportiu i Rudes, les tres existents, no han presentat la documentació exigida per ser legalitzades malgrat que “han tingut sis anys per fer-ho”.

El president assegura que té llistes d’aficionats conflictius a qui vetarà l’accés al Camp d’Esports

El president va lamentar la “mala imatge” que representen aquestes actituds per al club i va admetre que “hauríem d’haver-ho parat abans”. Va obrir la porta del club perquè “hi ha molts penyistes que estan per la feina de fer les coses bé. Volem penyes i penyistes, però des d’unes bases mínimes, perquè la situació s’ha fet insostenible”.

Esteve va dir que “la relació amb les penyes és de drets i deures per a tothom. Però fins ara els drets han estat seus i els deures, del club” i que mentrestant “el club ha fet sempre tot el que les penyes ens han demanat –preu especial en l’abonament, ubicació, dedicar magatzems per guardar les seues coses, entrades a preu favorable o treure les cadires de Gol Nord–, no han complert res. Se’ls va demanar civisme i respecte per a tothom i que presentessin l’acta de constitució de penya, estatuts, relació de càrrecs i de penyistes”. Va denunciar que, a més, han estat habituals destrosses “a l’estadi i ruptura de lones i pancartes”. “Estem com el primer any, es queixen per tot i no han complert res.”

L’empresa, que ja s’ocupa de la seguretat de l’estadi, farà també una aportació econòmica que Esteve no va voler quantificar i que s’incrementarà en el cas que l’equip ascendeixi a Segona A. París va destacar que també s’ocupen de la seguretat al Camp Nou. ServiSecuritas tindrà presència en diferents parts de l’estadi.

Albert Esteve i Enric París, responsable de Servei Securitas.

Albert Esteve i Enric París, responsable de Servei Securitas.

tracking