SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Golejada i batalla campal

Un Madrid amb carències defensives i a mig gas venç sense problemes el Legia || Incidents abans del partit amb ultres polonesos i un balanç de vuit ferits

Aficionats radicals del Legia s’enfronten a agents de la Policia als voltants del Bernabéu.

Aficionats radicals del Legia s’enfronten a agents de la Policia als voltants del Bernabéu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid va firmar la seua segona golejada de la setmana (5-1), en el partit més plàcid que tindrà a la Lliga de Campions davant d’un feble Legia, sense necessitat de forçar la màquina i amb gols que no van tenir la firma de Cristiano Ronaldo, que negat en la rematada en els seus mil intents en va acabar regalant dos. La prèvia del partit va estar marcada pels incidents dels radicals polonesos als voltants del Santiago Bernabéu.

En la primera jornada de la Champions, els ultres del Legia van exhibir bengales i es van enfrontar amb la policia amb gas mostassa. La UEFA va decidir sancionar el club obligant-lo a disputar els seus partits europeus a casa a porta tancada, però uns 4.000 seguidors van arribar a Madrid per ratificar la seua fama de cafres i violents. Els disturbis, en els quals els ultres van llançar tanques i ampolles als agents, van resultar en un balanç de set radicals detinguts. A més, el servei d’assistència municipal d’urgències de Madrid (Samur-Protección Civil) va atendre cinc seguidors polonesos i tres policies per ferides de caràcter lleu a l’entorn de l’estadi Santiago Bernabéu.

El partit era d’alt risc i es va desplegar un dispositiu de seguretat amb 2.000 persones

La Delegació del Govern a Madrid havia desplegat un ampli dispositiu de seguretat integrat per gairebé 2.000 persones per garantir així la seguretat durant el partit, considerat d’“alt risc”.

Pel que fa al partit, els pupils de Zinedine Zidane van mostrar carències en defensa, però en van tenir prou amb jugar a mig gas per emportar-se els tres punts i acomodar-se així en la segona plaça del Grup F empatats amb el Borussia Dortmund. Els joves Marco Asensio i Álvaro Morata van ser els protagonistes destacats en un partit que va ser una constant anada i tornada amb més ocasions que no pas joc.

tracking