SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Comenge: “Hem guanyat de forma còmoda però no fàcil”

Comenge diu que “els jugadors han estat fantàstics” || “Es nota que s’ho passen bé”

Juampi Sutina va donar una de les assistències de la jornada, va passar la pilota d’esquena a Leo Demétrio perquè anotés.

Juampi Sutina va donar una de les assistències de la jornada, va passar la pilota d’esquena a Leo Demétrio perquè anotés.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’entrenador de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge, va reconèixer que el seu equip no va patir per guanyar l’Osca, però va negar que la victòria fos fàcil. “És veritat que l’inici ha marcat el partit i que ha estat una victòria còmoda, en el sentit que no hem patit, però no ha estat un partit fàcil. Els jugadors han hagut de pencar molt”, va valorar.

Va afegir que “el partit ha estat marcat pel nostre encert en atac. Hem estat intel·ligents al poder parar als seus focus d’anotació i els ha costat molt entrar en atac. En el segon quart, els nostres errors els han tornat a ficar en el partit, per això en el tercer hem sortit conscients del que havíem de fer i a partir d’aquí ja hem pogut jugar amb tranquil·litat”.

El tècnic es va mostrar satisfet perquè “tinc la sensació que els jugadors es troben còmodes a la pista. Hem patit una mica amb el rebot i perquè en dos quarts ens hem ficat molt aviat en bonificació, però guanyar l’Osca no és tan fàcil com ha semblat. Els nostres jugadors han estat fantàstics i tot ens ha sortit de cara”.

Va justificar també que en l’últim quart donés molts minuts als jugadors vinculats del Pardinyes: “hem tingut dos baixes de llarga durada, Sutina i Alzamora, i aquests nois han apuntalat l’equip i ens han donat qualitat als entrenaments. Els he fet jugar perquè estan preparats per a això, s’ho mereixen i estem en deute amb ells, i d’aquesta forma es continuaran motivant”.

Per la seua banda, Sergio Jiménez, entrenador de l’Osca, va admetre que “ens han passat per sobre i han estat millor equip” i es va queixar també que “fa dos partits que regalem l’inici”.

tracking