SEGRE

CICLISME PISTA

La lleidatana Cristina Bru s'endú dos bronzes de l'Estatal de ciclisme en pista

En persecució olímpica i Madison, malgrat entrenar-se al clivellat Velòdrom

Array

Array

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La lleidatana Cristina Bru va aconseguir dos medalles de bronze en els Campionats d’Espanya de ciclisme en pista en categoria absoluta, disputats el cap de setmana passat al velòdrom Palma Arena de la capital mallorquina.

Bru va aconseguir els podis en les proves de persecució olímpica (formant part del quartet de l’equip de Catalunya amb Alba Díez, Beatriz Gómez i Laura Méndez) i Madison (fent parella amb Laura Méndez), a més de finalitzar en quinzè lloc en puntuació.

Per la seua part, l’altre lleidatà a la competició, Albert Masana, es va quedar molt a prop de les medalles al finalitzar quart en la prova de persecució olímpica. A més, va ser vuitè en la de puntuació i desè en la de persecució individual. Catalunya va aconseguir en aquest Campionat d’Espanya un total de set podis.

Amb aquestes noves medalles, el ciclisme en pista confirma que s’està tornant a convertir en un filó de medalles per a Lleida, malgrat el pèssim estat que presenta des de fa anys el Velòdrom del Camp d’Esports, en el qual tantes vegades es va entrenar i encara utilitza el doble bronze olímpic Sergi Escobar. La pista està plena de sots i de pintades de grafitis i fins fa un mes que la Paeria va fer una neteja general, sortia herba d’entre les esquerdes, tal com va publicar aquest diari la setmana passada.

Encara que l’ajuntament de Lleida ja ha posat fil a l’agulla i estudia reparar-lo i condicionar-lo durant els propers mesos, els èxits per als ciclistes lleidatans de pista s’han succeït en els últims temps a la deteriorada instal·lació.

Actualment, al velòdrom del Camp d’Esports s’entrenen dos dies per setmana, els dimarts i els dijous, un grup de 24 corredors, des dels sis anys fins als sèniors, i alguns d’ells com Maria Banlles són campions d’Espanya i altres de Catalunya o medallistes estatals com Alfred Bonastre, Albert Masana i Cristina Bru.

Tots ells estan sota les ordres del tècnic de la Federació Catalana de Ciclisme Ramon Simó, que fa molt temps que reclama “unes instal·lacions que estiguin d’acord amb els resultats”.

tracking