SEGRE

Interactiu

Lleida Esportiu: Penyes contra directiva.

Lleida Esportiu: Penyes contra directiva.

Lleida Esportiu: Penyes contra directiva.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PRECEDENTS

El distanciament entre club i penyes va començar a gestar-se el març passat, quan van transcendir públicament els problemes de cobrament dels jugadors. Fins aleshores, les relacions eren excel·lents i el diàleg era fluid. Però el posicionament dels penyistes a favor dels jugadors en les seues reivindicacions no va agradar al club, que es va sentir incomprès, ja que el president Albert Esteve sempre va al·legar “problemes de tresoreria puntuals”.

Comunicat conjunt de les penyes (abril)

2016

JULIOL. PRIMER COMUNICAT PENYES.

Com que l’equip anava com una bala, es va arribar al play-off i les penyes s’hi van bolcar, però, després de la temporada en què es va fregar l’ascens, van emetre un comunicat conjunt (12 de juliol) en què criticaven la falta de gestos d’agraïment per part del club cap als jugadors.
 Comunicat conjunt de les penyes

SETEMBRE. VAGA DE PENYES. SEGON COMUNICAT. 

Un segon comunicat el 15 de setembre anunciava una vaga indefinida i els penyistes mostraven malestar per l’augment dels preus i la reubicació a les grades, mentre que deien que se sentien menyspreades i creuen que el motiu és el seu suport a l’anterior plantilla, qualificant la junta de “prepotent i apàtica”. Mentre que les penyes es queixen de falta de comunicació des del club, aquest se sent incomprès. Aquesta temporada la junta va decidir congregar totes les penyes al Gol Nord, posar fi al preu especial per als penyistes de 80 euros i fixar-ne un de nou en aquesta zona de 95. En el seu moment, la junta va denunciar el mal ús del carnet Som i Serem, ja que van detectar fins a mig centenar que no corresponien al titular o que aquest no complia els requisits per tenir-lo. I asseguren que alguns s’ubicaven a Lateral (150 euros).

Comunicat conjunt de les penyes

13 D'OCTUBRE. LES PENYES DEIXEN LA VAGA.

En un nou comunicat conjunt les penyes anuncien que tornaran al Camp d'Esports malgrat no haver tingut "resposta" del club.

Comunicat conjunt de les penyes

Enllaç a la notícia de Segre.com

16 D'OCTUBRE. LES PENYES DENUNCIEN TRAVES PEL MATERIAL. 

Els membres de les penyes És Un Sentiment, Molo Esportiu i Rudes, que tornaven al camp després de suspendre la vaga, van denunciar que el club els va prohibir l’entrada de pancartes, banderes i bombos. Davant de la situació inesperada, que van atribuir a una “rebequeria”, van amenaçar de no entrar a l’estadi, fins que els van permetre entrar amb les pancartes i banderes, però no amb els bombos, que es van quedar fora.

Piulada dels Rudes

16 D'OCTUBRE. PROBLEMES PER ACCEDIR EN CADIRA DE RODES.

Un grup d’abonats va criticar, a través de les xarxes socials, que un soci amb cadira de rodes, amb més de vint-i-cinc anys com a abonat, no podia accedir al Gol Nord, on aquesta temporada s’han ubicat els companys amb els quals sempre va al futbol. Van lamentar que des del club se’l comminés a fer-se soci de Lateral i que es van negar a obrir només per a ell l’accés que hi ha entre les dos zones, que ara està tancat.

17 D'OCTUBRE. EL LLEIDA RECTIFICA I ATÉN EL SOCI DISCAPACITAT.

La Paeria s'interessa pel cas del soci amb cadira de rodes i juntament amb el club acorden una trobada per tractar la situació. 

Enllaç a la notícia de Segre.com

18 D'OCTUBRE. LA DIRECTIVA DENUNCIA AMENACES DE PENYISTES

Albert Esteve denuncia amenaces i actes vandàlics i anuncia que expulsarà socis per la seua mala conducta i que a partir d'ara el club es reserva el dret d'admissió al Camp d'Esports. La nova normativa arran dels atemptats de París exigeix que les penyes tinguin acta de constitució, organigrama i llistat de membres, cosa que de moment no s'ha fet. Per aquest fet actualment el Lleida Esportiu no compta amb cap penya oficial. 

Roda de premsa d'Albert Esteve

Enllaç a la notícia de Segre.com

20 D'OCTUBRE. LES PENYES ACUSEN EL CLUB DE MENTIR.

Les penyes del Lleida Esportiu reaccionen a la roda de premsa d'Albert Esteve acusant-lo de mentir i manipular. La penya És un sentiment assegura que està registrada com a penya i que cada any han presentat els estatuts i llistat de membres. Per la seua part, Rudes Lleida no descarta prendre "les mesures pertinents per protegir i defensar els integrants de la penya" davant l'amenaça d'expulsió de la directiva. 

Comunicat dels Rudes Lleida

Comunicat d'Amics del Lleida

Enllaç a la notícia de Segre.com

Fil de piulades de Silvia Hoyas, membre fundador de Molo Esportiu

21 D'OCTUBRE. LES PENYES ACCEPTEN UN MEDIADOR AMB EL CLUB.

Les penyes estan obertes al diàleg i acceptarien un mediador. Només Rudes Lleida es manté ferm en "postures irreconciliables" amb la directiva. És un sentiment, Molo Esportiu i Amics del Lleida, disposats a treballar amb el club. L'alcalde Àngel Ros, disposat a mediar en el conflicte. 

Enllaç a la notícia de Segre.com

28 D'OCTUBRE. COMUNICAT DE LA PENYA "ÉS UN SENTIMENT".

La penya És Un Sentiment nega a través d'un comunicat que no estiguin legalitzats i exigeix a Esteve que demani disculpes públicament. Asseguren que estan inscrits al registre d'Associacions de la Generalitat amb data de 5 d'octubre de 2012. 

Comunicat de la penya És Un Sentiment

29 D'OCTUBRE. EL LLEIDA ANUNCIA QUE VETA L'ENTRADA A 57 AFICIONATS.

El club, tal com va advertir el president, comunica que prohibeix l’accés a l’estadi de 23 abonats i 34 que no ho són. La majoria pertanyen a la penya Rudes i un de l’associació Amics del Lleida.

Enllaç a la notícia de Segre.com

30 D'OCTUBRE. 17 AFICIONATS DEL LLEIDA NO PODEN ACCEDIR AL CAMP D'ESPORTS.

17 aficionats dels 57 vetats no poden entrar al Camp d'Esports el dia del partit contra l'Atlètic Balears. Un ampli desplegament de Mossos es dedica a demanar el DNI a tots els aficionats.

Enllaç a la notícia de Segre.com

1 DE NOVEMBRE. EL LLEIDA CREARÀ UNA GRADA JOVE AL GOL NORD.

El Lleida Esportiu crearà la seua Grada Jove igual com la que ja tenen clubs com Barça, Nàstic o el Manresa de bàsquet, situada al Gol Nord.

Enllaç a la notícia de Segre.com

2 DE NOVEMBRE. REBUIG DE LES PENYES A LA GRADA JOVE.

Rebuig absolut de les penyes a la Grada Jove. L'Associació Amics del Lleida anuncia una nova iniciativa a través del seu Twitter.

Enllaç a la notícia de Segre.com

Missatge d'Amics del Lleida a Twitter

06 DE NOVEMBRE. 24 VETATS PRESENTEN FULLS DE RECLAMACIÓ.

24 seguidors que estan vetats van presentar fulls de reclamació perquè l'entitat blava no té les plaques que informen de la reserva del dret d'admissió. Uns seguidors van desplegar la pancarta "Vetats". 

08 DE NOVEMBRE. 17 VETATS DENUNCIEN EL CLUB A LA CATALANA I COMIAT DE LA PENYA MOLO ESPORTIU.

17 dels vetats, entre ells un discapacitat, demanen que es suspengui la prohibició i denuncien el club al Comitè d'Apel·lació de la Federació Catalana. En un comunicat, la penya Molo Esportiu anuncia que es dissol de forma temporal, criticant l'actitud de la directiva. 

Enllaç a la notícia de Segre.com

Comunicat de la penya Molo Esportiu

09 DE NOVEMBRE. 12 VETATS SE SUMEN A LA DENÚNCIA.

D'altra banda, els jugadors demanen que es trobi una solució al conflicte.

Enllaç a la notícia de Segre.com

14 DE NOVEMBRE. ACTE VANDÀLIC CONTRA UN VEHICLE DEL CLUB

El Lleida denuncia actes vandàlics contra un cotxe flota del club, se'n desconeix l'autoria. El dia anterior, alguns seguidors, entre els quals alguns dels 'vetats', s'encaren contra la vicepresidenta al camp del Gavà. La 'guerra' continua a Twitter.

Comunicat del Lleida Esportiu

Picabaralla entre seguidors i directiva a Twitter

1 DE DESEMBRE. EL LLEIDA ANUL·LA ELS 57 VETOS

Després d'anunciar una reunió, directiva i penyes han tornat al diàleg. Fruit d'això, el Lleida Esportiu ha retirat el veto als 57 seguidors.

Comunicat de les penyes

El Lleida aixeca el veto

El Lleida anul·la els 57 vetos

Enquesta / Quatre preguntes

 
 

Obrim el debat a través dels comentaris 

tracking