SEGRE

DEPORTES

“Leo juga com al pati”

Luis Enrique va destacar la definició de la davantera blaugrana, especialment la de l’argentí || Va incidir en el gran partit de Mascherano al lateral dret

Pep Guardiola, que no es va mostrar satisfet amb el joc del seu equip, es lamenta durant el partit.

Pep Guardiola, que no es va mostrar satisfet amb el joc del seu equip, es lamenta durant el partit.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Enrique va manifestar que l’objectiu del partit d’ahir era aprofitar al màxim els errors del rival, ja que tots dos entrenadors eren conscients que hi hauria un plantejament semblant. “L’objectiu era aquest, perquè sabíem que els dos equips aniríem a buscar la pilota. Hem sabut aprofitar, estar encertats en el moment precís. I en aquestes situacions tenir Messi és un plus. Leo juga com al pati. No es posa nerviós quan altres jugadors tremolarien”, va dir el tècnic blaugrana. Tanmateix, Luis Enrique va assenyalar que “això no vol dir que sigui fàcil, perquè necessitem un equilibri. Cal ser efectius al davant però també estar segurs a la zona defensiva, i allà també hem estat bé. Potser el resultat ha estat molt ampli, però tenir jugadors tan resolutius fa que un error del rival es pugui aprofitar”.

En aquest sentit, l’entrenador del FC Barcelona va destacar la tasca de Mascherano, que va alinear a la zona del lateral dret. “Hem plantejat un partit amb laterals de recorregut curt i sabíem de la capacitat de “Masche” d’adaptar-se a aquesta posició. Però també ha fet un bon paper Umtiti com a central dret, on ja havia jugat amb la selecció. A més, Ter Stegen també ha tingut un bon partit. Els millors anys d’aquest club han estat quan s’ha pogut trobar aquest equilibri entre l’atac i la defensa i és el que actualment perseguim”.

Guardiola: “Són molt bons, et castiguen a la mínima”El tècnic del Manchester City, l’exblaugrana Pep Guardiola, va manifestar després del partit que una de les claus de la victòria del Barça és que “coneixem perfectament aquest equip i els que juguen davant són molt bons. No pots deixar-los ni un espai perquè et castiguen a la mínima. Per això hem intentat pressionar Neymar i Luis Suárez, però és molt complicat fer-ho contra ells i en un estadi com aquest, contra el Barça,” va afegir. A més, Guardiola va dir que “teníem l’opció de quedar-nos tots darrere i esperar, però jo no sé jugar a això. Així que hem estat nosaltres mateixos. Continuem coneixent-nos, estem a l’octubre i encara ens queda el partit de la segona volta al nostre estadi”. L’entrenador del City no va ser crític amb l’actuació arbitral, però sí va manifestar que “és complicat fer front a un 2-0 davant del Barça amb un jugador menys. És una derrota dura, però cal seguir endavant i treballar dur per als propers partits de Lliga i també per al d’Europa, que és d’aquí a dos setmanes”.

tracking