SEGRE

MOTOCICLISME

Màrquez: "Hem de controlar l'extra de motivació fins el final"

El lleidatà arriba com a campió del món a Phillip Island, un dels "circuits més bonics del mundial"

Màrquez:

Màrquez: "Hem de controlar l’extra de motivació fins el final"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Marc Márquez, matemàticament campió del món de MotoGP des del passat cap de setmana al Gran Premi del Japó, va assegurar en la conferència de premsa prèvia al Gran Premi d’Austràlia aquest cap de setmana a Phillip Island que ha de "controlar l’extra de motivació fins el final de la temporada".

"Està clar que hi havia ganes de guanyar, però ara, en el que queda d’any cal guanyar curses i acabar en el podi com a mínim i per això he de controlar, perquè el 2014 vaig acabar a terra, així que també hem de saber controlar l’extra de motivació i si no es guanya no passa res, ja que la festa de diumenge es farà igual", va reconèixer Màrquez.

El flamant campió del món va comentar que va rebre felicitacions d’esportistes com Iniesta o Gasol. "A més de molts vídeos d’aficionats que estaven gairebé més emocionats que jo, però potser una de les que més es va agrair va ser la de Jorge (Lorenzo), que a part de dir que era mereixedor del títol sap perfectament la part de realitat que vam haver de patir al principi de l’any".

Quant a l’italià Valentino Rossi, Marc Márquez va dir que encara no havia rebut la seua felicitació. "Però encara no ens hem vist. Jo crec que Valentino és professional i ho farà, però no hem coincidit, la veritat és que creia que avui estaria en la conferència de premsa perquè està lluitant pel subcampionat amb Jorge, però no passa res, hi ha dies", va opinar.

El cap de setmana no sembla que vagi ser fàcil, amb constants canvis de clima, baixes temperatures, pluja i vent i encara que aquest és un dels "circuits més bonics del mundial, en el qual et diverteixes molt, no ve massa de gust sortir amb aigua, perquè són corbes molt ràpides i una caiguda, si es produeix, són fortes però 'bueno', si plou cal sortir i el vent és segur que ho farà, perquè és una cosa natural d’aquí", va reconèixer el pilot de Repsol.

tracking