SEGRE

MOTOCICLISME

Rossi: "No he tingut oportunitat de felicitar Màrquez"

Rossi:

Rossi: "No he tingut oportunitat de felicitar Màrquez"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’italià Valentino Rossi (Yamaha YZR M 1), que aquest dijous no va acudir a la conferència de premsa prèvia a l’inici del Gran Premi d’Austràlia de MotoGP, va comentar que no havia pogut "veure a Márquez per felicitar-lo", encara que, va dir: "suposo que ens trobarem i tindré l’oportunitat de fer-ho durant el cap de setmana".

Ja centrat en la competició, Rossi va reconèixer que "sempre és una sensació fantàstica arribar aquí, sobretot amb aquest temps, és un dels millors circuits de la temporada, sens dubte el més particular, fa una mica de vent però encara així és fantàstic, la pista sembla que està en bones condicions, ben preparada," va explicar el pilot de Yamaha.

"Una llàstima que la previsió del temps sigui dolenta, sobretot per a demà, ja que és important si està sec o moll, i també la temperatura, ja que és un circuit molt particular per als pneumàtics, que tenen un compost asimètric amb dos parts molt diferents," va dir Rossi.

"Si hi ha bona temperatura tot és més fàcil, però si fa fred és perillós, sempre has de fer atenció ja que és un circuit molt ràpid", va agregar el pilot italià.

"L’any passat vaig tenir problemes en els entrenaments però en cursa vaig ser molt fort i hi va haver una gran batalla, per la qual cosa intentarem fer una altra bona cursa, sobretot després del fallo de Motegi, ja que hem de ser competitius per intentar pujar al podi", va assenyalar Valentino Rossi.

"Després de Motegi no estava enfadat, sinó trist per perdre l’oportunitat de fer una bona cursa i per intentar lluitar i emportar-me alguna cosa a casa després del bon treball d’entrenaments i d’aconseguir el primer lloc, ja que quan passa això és una pena," va reconèixer Rossi, que va afegir que "no sé si és bo o dolent, però no vaig sentir l’error i mirant la telemetria és difícil entendre-ho".

"El bo és que encara queden curses per intentar aconseguir bons resultats", va explicar.

tracking